《Apex Legends》討論區 #86 ALGS

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
點解respawn好似0反應咁
個ser同rank出曬事
今日終於打到機
nemesis勁到癡線中至近無問題又高傷睇來好快就會nerf
冇反應咪啫係知乜事囉,我估IT狗過緊檔案Or升緊級系統搞到變虧ser,每次大更頭個幾星期都係咁
因為今季嘅更新咁有誠意
開齋課左$1000
唔使你哋我哋咁分嘅
有閑錢咪支持吓囉 你有日都可以

仲有Server還Server
更新內容還更新內容
只要你肯努力 將來都可以達到我既高度
你鍾意啦
真係有d誇張,咩身法都比人一管
有冇咁撚大壓力呀香港人 咁都有得嘈
明明係你自己有骨先,多謝我課金可以俾你啲冇課金嘅人繼續玩
大佬,你真係咪撚癲啦 $1000閑錢都冇嘅小朋友,我真係唔想同你有咩瓜葛
師兄型撚到
唔識你 行埋一二邊啦
收到
Ranking我重生咗第二次,啱啱上返銅4就即刻踢返我去新手4,Truly Apex Experience
洗唔洗係咁jer 住人 人哋見今次大更新 支持下都要俾你jer住哂
jimpae 出左教學
你條廢柴都幾撚好笑人哋俾錢支持 你有乜撚嘢營養快線,師兄話有閑錢支持下 就話人哋串。你係窮撚啫 等於人哋冇閑錢㗎喎
冇用 前日鑽3無啦啦Rookie4,到今日打返上白金2無啦啦下一場又跌咗落去 等修復先打算鳩數
佢用自己錢支持完ea你俾說話佢聽然後你再話佢串鳩你在先?使唔使咁
乜嘢邏輯嚟
你係洗自己嘅錢

唔明其他人講咁多做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞