《Apex Legends》討論區 #86 ALGS

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
DF兩連雞
整埋d古靈精怪麻煩任務你做 越照住做越唔好玩
但唔做又唔夠時間升個pass
剩係見到你個暴風點己經關game啦
咁搞法更加抽唔到時間打rank除非勁到場場展壓人
長注活動mode咪幾好岩哂上班族解任
但長期有掛機 走場又唔會補人 d人走哂冇野打你走又罰你 完全坐監mode
休閑玩家想攞下尾流 攞下skin但其實真係唔休閑 想抽時間玩下其他game喱度就趕唔切
玩活動第一場走剩2隻 完唔到走場罰兩分鐘
第二場一入去就爆炸行唔到d人又走場 我走又罰多5分鐘 想點撚樣 即係我比錢book左食物你煮唔熟仲要趕我出餐廳?體驗差撚到
港see rank白金1場多唔多掛
冇掛

最多唔同ping比人先鎖150
Horizon pre-nerf係太勁
依家先叫正常番啲

然後seer直頭當初出都唔應該出
除咗DF東南亞區完全唔夠日韓正面打
好難講 , Burger 唔係正賽都唔會出盡奶力
活動好多bot㗎平時熱槍都係去靶場射兩下打場ng就算
上左大師了
fc入咗pintor之後正面有能力同nth同fnc打
fc nth fnc真係好勁
每日都追scrim完全睇到呢3隊同其他隊有gap
冇打兩季廢左好多
fc真心有驚喜啲接戰唔會比fnc同nth差
而nth喺世界賽失利後繼續做圈邊癲狗隊
fnc借左個人比ghs又會咁搞笑都有
邊度可以睇到algs leaderboard?
官網死左, 睇完直播都唔知排名
tsm仲有無得打Lan
如果之後兩日比賽都頭3/ 贏到region final就有機會
老實講split 1 第一打到咁真係
Liquipedia 幫到你
點解會drop 得咁勁horizon nerf 左?
反正本身MatsuTasu都俾FNC踢左出正選名單
好撚燒鬥志.....D死人大陸閪鍾意混戰好心就玩NG....屌你老味rank 當NG 玩又要廢好撚無遊戲體驗...
係 呢個meta佢地適應唔到
好似係hal自己要求用返horizon 之前scrim係咁輸佢話隻英冇用 個教練都話meta係咁 要練 可能佢唔想練掛
但唔係playoff split 1 冠軍有得直接去lan?
如果lan真係冇tsm咁真係失色不少wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞