《Apex Legends》討論區 #86 ALGS

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
睇得耐都覺得佢地班韓仔麻煩友feel
selly都係成日彈出彈入,轉黎轉去
郁啲就唔打又過一陣就番出黎,好似都唔係第2次轉做streamer又出番黎
CR老闆真係唔話得算係咁
加上本身apex comp都收緊皮,更加難搵隊簽班人
aD好似一年都冇split 1係riddle
佢地轉隊個底花到咁 大既都唔敢簽啦
riddle果時都係臨開波仲未搵到隊先求其簽
一打完即閃人

簽aD我都以為今次真係泊到好碼頭 點知
畢竟ojj係CR成班員工認證既好老闆黎

雖然mondo都話ojj既態度雖然係好老闆 但如果做電競隊老闆既話以心態黎講唔係咁好
的確係,正常職業隊邊會有可能比一個選手咁樣自出自入
split1打到一半話唔打,第個split去第隊
第個split幫第隊又打左成季,最後playoff唔打
勁撚癲
正常職業隊一早踢走左依啲友

我覺得selly有份搞死晒依2隊
cr自從依季之後開始衰到依家
個個split 換人試人
ojj對APEX佢地呢幾個選手放任度好高
有人唔想打 OK 想搵邊個頂 OK ras你話事
上次split 1我覺得CR呢邊都有問題 有咩理由係賽程中間 個續約問題唔一早傾定 搞到打打下會因為份約問題而唔打

但mondo話ojj個問題最主要在於對佢地太唔嚴厲
mondo覺得有時佢地打得差個老闆唔應該同佢地講唔緊要啦 下次努力就得
不過好似Vodka話齋 而家與期話係支持CR 不如話係因為支持ras
而家撐cr apex真係因為鍾意成間公司咁撐 佢地lan成績好慘不忍睹 其他部門仲好睇
其實E36 現階段有三個人選 Selly , Cinap , 第三個未知
Selly 唔係唯一選擇
幾時重制探路者家傳裝
Apex香港大群
https://discord.gg/ApexHK
Yuki d 片都幾好睇
唔夠ras parkha揪
我最鐘意玩path都唔想買手套傳家寶
好似夾mainy仲好啲
今次惡靈個傳家寶係咪完咗活動
都冇得用碎片買?
不過1on1唔夠做應該算正常 睇實戰
混合列表mode真係好多掛機bot
成班外掛
開新account應該要bind電話

依家啲外掛開新ac無成本
ow2 一開始開account要電話驗證 之後比鬼仔屌到好似取消咗
步槍腰射依家得返兩個身位, 散到仆街
CR既寫照
有實力上既一係唔想打
一係同ras夾唔黎(冇火花 wokka認證selly加ras兩個一齊係完全冇大家期待既1+1>2既效果 相反變到1.5咁)
挖角番黎既就硬係差d差d咁
啱啱睇scrim ras平行腰射準到仆街
有 不過變正價 冇得用合成金屬換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞