《Apex Legends》討論區 #86 ALGS

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
有冇hal 神call精華
連登頭先係咁死左 回一個post出左三次
等一陣間佢自己youtube會po highlights
TSM ON TOP
Apex隻game代表人物= hal
ceo
做咩整細DF

但係其實唔係好明點解3MNK唔係好掂
之前聽過話controller可以持續輸出但都係唔明

controller 50米內嘅範圍優勢太大 常人玩可能體現唔到個差距
但去到頂尖上限高左就影響好多
打完algs
應該要等下季sp2 playoff先爆到呢個post
打完algs
應該要等下季sp2 playoff先爆到呢個post
同埋我覺得仲有另外一點就係 如果MnK 想三打三既情況下提高贏既機會 就一定要帶隻邦加去拎走佢地既aim assist 但就少左更有功能性既角色選擇
所以我覺得係ALGS 呢啲高強度既比賽係比較輸蝕
隻game依家已經變左好睇唔好玩
等多幾日睇下s16有幾多野屌先啦
仲要mnk嗰隊一定要有金鏡 冇金鏡就算有煙最多都係由64變左做55
Hello?
我前排新年番入去玩用ps 都成日lag機
其實係幾可悲 大影響到要pick角counter
sever pls
sever pls
比賽disconnect都無事
其實班pro自己都知 成堆dev都係controller黎
要佢地站喺mnk玩家角度去改真係好難
如果極限情況嚟講mnk個上限會高啲
但controller可以將個下限提到好高喺algs入面泡槍基本上唔存在
入場睇嘅表示 見到有error直頭笑撚咗出聲
原來acend最後差兩秒就有emp
如果佢地有金頭/大技書既話可能就唔同講法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞