Steam Deck香港有得Order (13)

995 回覆
6 Like 2 Dislike
兩日就收到

可能好多未買都轉等rog
想問下有冇人裝到勁舞團次次裝都load 空氣
每次係飛機拎部sd出黎都勁羞恥 真係好大部
要細部轉GPD WIN4囉
有冇巴打有入NREAL AIR
成部pspgo咁
我都諗緊買steam deck 好 定係rog ally 好

因為我其實有好多game 係ps5,有時可以用手機放wifi 串流玩ps remote 。

但係我未來打算慢慢轉會去steam。

最慘就係唔知ally 又會唔會炒到仆街
有,幾正
Steam deck點玩到D4?
https://youtu.be/rC08cUtcAHA

裝Battle net 直接Steam OS玩
有個問題
steam deck想用emudeck
有張𠝹咗partition嘅micro SD card
emudeck係咪認唔到𠝹咗partition嘅micro SD card的?
如果想用模擬器玩rom係咪要多張sd卡
買嚟玩diablo 4應該買邊隻
係,1Tb 走唔甩

利:我買咗512 屌住先,打PS1-3 + PSP
即係如果打打下想轉番steam game就要換卡?唔該巴打
琴日落單今日就收到
我都苦惱梗買steam deck定買個gamesir x2 pro手制駁電話打好
已經有部後備電話打到ps2無聊器同xbox cloud gaming, 其實都好夠玩
steam deck就太大部同埋ps3無聊器都未必隻隻game順run, PC game返屋企打desktop都得, 同埋電量問題, 不過手痕想買新嘢試下咁解
gamesir主要玩switch模擬器
如果要玩ps3順就買rog ally啦
我星期二晚落單,仲未有出貨消息
好快,放心,葵涌出貨
直接落高登買,齊貨
高登狗食屎啦,屈人食骨,話要買埋tv box諗住屈多人千幾蚊,食屎狗嚟!永遠唔會去高登買機
靜到
邊間,係Acer定其他舖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞