Steam Deck香港有得Order (13)

995 回覆
6 Like 2 Dislike
有冇巴打試過用黎打diablo 4 ?
諗緊用steam deck打,定買張display card俾我部cheap PC好...
Why not both 出街用desktop 喺街SD
呢兩日玩forza 彈到嘔
唔係就狂hang 機
岩岩開始玩forza 5 完全冇彈game
有冇update system os
就係乜都update 晒
揸揸吓都會hang 到死咗
有無ching 用windows 可以mapping到keyboard制落steamdeck ABXYLR12度

SWCID唔WORK
想問可唔可以用dock connect TV,之後買手制,當console咁打?
想買黎同女朋友一個係PS5 ,一個用DECK打daiblo 4
咁駁我就唔洗keyboard同mouse
可以
裝windows o既巴打記住將virtual memory set做10gb以上, 我玩soul hacker 2 performance係天同地o既分別, 未set前開全low去到人多地方都係低過20fps, set左用最高setting, lock 30fps乜事都冇
想問下ssd用邊款
睇過台灣人換好似話1tb 2230?
同埋想問埋ssd邊到買抵
想問64GB同512GB個mon分別會唔會好明顯?
唔好理台仔

淘 2230 2TB

我自己就 SN740
唔會,我512一樣反光反到仆街
唔L係掛
你係咪貼咗個反光貼廢咗個512🤣
似係
512冇貼0反
無問題,但唔預畫質好好
一定用AR貼,一係唔貼,唔貼一定最好
1tb 想雙系統,大家係點分法?

500 steamos, 500 windows?

定100比 steam, 100比windows, 其他做共用?
最後都係買ayaneo 2
佢個output 係1080p?
等你報告
易唔易花先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞