Steam Deck香港有得Order (13)

995 回覆
6 Like 2 Dislike
放左部steam deck去
不過都睇定d先,等佢公佈埋價錢先。
同埋電量好似仲倒水過steam deck
Windows 手提用係另一個地獄
唔該曬上面巴打幫手
我上網見有教學話可以入去Select Battery storage mode度
之後插電著翻部機就冇事了希望唔會再壞
點解咁講?
出到畫面去電視先?
個UI根本唔係for手提機用如果唔係m$做咩試緊搞Handheld Mode
就算好似asus咁自己改 window update可以轉個頭收你皮
但佢好似有一個mode係for手提機用
睇就睇ROG有冇心keep住update啦
碌碌下SD po見到有行船巴打
加油啊 買SD拎試船唔會後悔
網上訂要幾耐?
現貨鋪頭係咪水貨?
想問下啲game本身要另外裝mod果啲有冇得搞
例如fm 要另外裝真樣 真logo果啲有冇得處理

諗緊換部電腦定買一部玩
巴打想問係咪都裝到啲真樣同logo?
256係sd卡?
64GB機另外再買1TB sd card?
係呀,駁左電源線先就好易出唔到畫面去電視
想知有地區鎖嘅game可唔可以喺steam deck玩到?
見啲鬼佬可以玩到jedi surviver
明明跟足佢哋嘅setting swappness vram 嗰啲都改埋
但係都瘋狂crash自動熄機連序章都過唔到
同PC Steam一樣 唔比行
Thanks
想問呢d帶唔帶到上飛機
普通尿袋點會唔比HAND CARRY
你寄倉就比人吊姐
請問用咩程式?
裝左cryo utility?
手提mode?
同埋有冇跟埋GE-proton
裝咗cryoutility swappness 100 vram 4gb
用proton experiment
docked 同手提都試過都係不停crash
等patch掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞