Steam Deck香港有得Order (13)

995 回覆
6 Like 2 Dislike
玩過pc真係好大對比頂唔緊
都係用黎玩下skull hades算 ac7都意外地順 係唔知點解d新game疾到
啱啱拎到機,但一插耳筒就有啲沙沙聲咁既雜訊,一較細聲啲就好明顯...
佢係一播音效果陣就會有雜訊,但個系統無聲果陣就無事
上網見到reddit都有人遇到同樣問題,但無人解決到,有冇巴打識得整
換第個耳筒插落去係咪都係沙沙聲
用Bluetooth 連會唔會有同樣問題?

覺得好明顯既可以試下問下有冇得換過部機
反正行貨有問題都係任換
今朝試左下,用藍牙耳機果陣無問題
同埋試左用usb-c to 3.5mm之後同一隻有線耳機都無事
似乎真係3.5mm jack出事
等我問一下客服有冇得換先,唔該巴打
想問下部機如果拎到向一個無WIFI / 無網絡既地方
仲可以玩STEAM既GAME嗎?
可以,自己account 買就得,利申長開飛行模式
但係咪第一次一定要連WIFI 登入同下載隻GAME入DECK先?
64GB係咪已經夠用?

64GB你打算裝到咩Game?
所以推薦低消512?
唔想拆機就256,512
可以買大storage, sd card 入game 或者拆機diy都work, 睇你自己budget
岩岩落左單了
想問一般送貨時間係咪要去到2個禮拜咁多,定純粹寫大左?
因為我送貨個地址會因為個時長而變
買sd card咪得
64gb開心使用中
2月嗰陣星期一買完星期三就收到
想請教下 xbox game pass
我要每次桌面版dl 一次腳本 先上到xbox play
另外用steam 入又唔成功 ,網頁又得
係咩問題
尋日比錢 今日到
大家推薦官方買定喺出面舖頭買?我見price.com,2000fun都有
官方買有保養
出面買冇
有無巴打要Jsaux盒,我諗住買tomtoc, 呢隻送出嚟,有無人要,好新淨
其實香港有無demo機比人玩下

Xbox cloud gameing 係咁話搵唔到我個控制器…點搞
大家覺得有無咩配件係必買?
暫時只係買左官方DOCK
想問下64G 換左WD750 2TB
包左機貼(但不大靚)同MON貼
行貨 少玩 可以放到幾錢
唔該
係咪可以放到機+尿袋?
擺到,Free呀送出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞