買電視機 / 換電視機 集中討論區 (134)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
唔係大貨前都係綁住賣,而且唔使食骨,只係呢個post啲人靜靜雞買咗唔出聲,喺PS5 post度曬

利申:我都係咁,不過我本身冇想買PS5
有得賣都唔打鑼打鼓宣傳,咁既marketing仲抵打
不過點都好,我4月已經抽中左,可以專心等a95L
。。。咁你咪講咗個邏輯關係囉,如果打鑼打鼓,要有充足貨源嘛,而家咪做緊囉;唔打鑼打鼓,就係因為未必夠貨嘛,咁佢完全做啱曬啲嘢
如果大鋪做到19xxx,
減返部ps5落到15xxx其實都算抵
例如我喺深水埗AV Home嗰啲買部行貨,有冇得送?
大鋪先有得換
price.com果堆細鋪寫明冇贈品
同埋想問吓大家,如果a95k唔同c2比係咪真係差好遠?
冇充足貨源都可以打鑼打鼓,寫明幾多份可以換,最尾加句換完即止就得
買電視先有ps5點都好過淨係psn金會員就抽得
Sony需要你調教?
可唔可以唔好再問TCL
老實講, 我覺得我入去做marketing都好過依家呢班垃圾
跟住D人就會開始轉問Skyworth, 海信, 屌米
姜濤仔入去做?

唔係咁簡單既
AVLIFE買左部50吋 X80K 5380 好似貴過出面.....50吋黎講 除左呢部 仲有咩好選擇....
Sony 50X85K, 50X90J, 48A90K
嘩~~ 公司抽電視咁開心
好似最初出時都有做過類似,不過後來無貨先停左
因為屋企人買 價錢有限 其他佢嫌貴......X80K係咪最平 選擇最好 50吋黎計
綜合黎講係既
但我見有其他地方賣平啲 好似買貴左
凡於以下日期內購買:10/02/2023至20/02/2023,可於代理換領贈品: $300超市禮券。顧客必須於購買產品後30天內進行登記(以發票日期起計算),並於指定期間前往換領中心換領*有關登記方法及換領詳情,請瀏覽https://www.sony.com.hk/zh/electronics/support/articles/00276606 或致電Sony 熱線28335129查詢。*(1)產品發票正本;(2)紙盒上的條碼貼紙成功登記後,攜同所需文件前往換領中心,核實資料後即可領取禮品。如有任何爭議,產品代理商將保留最終決定權。AV Life額外贈品:天線,禮品數量有限,送完即止。如有任何爭議,AV Life保留最終決定權。
細鋪賣4999冇超市coupon

大鋪avlife 5380有300超市coupon

爭80蚊咋
唔覆我
細鋪送貨要加錢,信用卡要收charge
計埋avlife仲抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞