阿布泰老闆林景楠最新回應

959 回覆
403 Like 813 Dislike
你閱讀理解f?
學紅官ff呀?
幾時叫人收聲?
唔係話撐佢
但係淨係支持控方case嘅作供都可以有百萬種
可以係好致命嘅新證據指向其他被告
亦都可以係講啲阿媽係女人嘅嘢verify控方嘅argument
前者可以令其他被告判得更重 後者可能只係形式上嘅分別
而唔係只有支持控方/辯方case咁黑白二分
國安法法庭會搵隻懷疑25做證人倒自己米?
中出,分埋佢副身家
似你
做控方證人
目的係乜呀?

你唔好搞錯認罪同篤灰先啦
簡單啲,priority一定係小店行先
林係咪一個仆街,我唔係佢肚入面條蟲點知
但阿布泰仍然請緊好多同路人
(你覺得低薪係有權離開)

正如李澤階邊會係好人
但Diu TV暫時仲畀到同路人曝光
咪排先過CCTVB
有啲人眼中
移民嗰啲又係鬼
賺錢嗰班又係唔道德
畀人拉入去坐又係傻仔

問佢點先啱?
無㗎啦,笑吓仲堅持緊嘅人囉
即係咁,
而家係國安法case
本身你做唔做證人都可以砌你入去坐
只要佢想,你點樣都要坐
如果你而家同佢交換條件係
「講啲阿媽係女人嘅嘢verify控方嘅argument」
講真,我係控方都吱一聲笑出黎啦
就算你無罪都同我入埋去啦仆街
明嘛?
要甩身就要煮重人地米
做得控方就要煮死對面
唔係既話多你一個唔多
送返你入去都好易,本身就已經好多材料
阿布泰黃到咁,賣果啲愛香港,獅子山口罩,到今時今日都可以懷疑佢係咪黃
大佬呀,去到呢刻自保有咩問題,橫掂點都會比人砌到入罪架啦,不如認罪坐少啲,早啲出返黎請多啲手足好過啦。
人地意思係
留得低做中國香港人
就冇得好似以前咁企直
移左民個班就唔好笑留低既人跪
係咪咁多傻9,睇到好尷尬

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞