阿布泰老闆林景楠最新回應

959 回覆
403 Like 813 Dislike
如果無“光環”,佢啲貨係唔值咁嘅價錢
本身都買唔落手,都幫襯啲口罩,依家肯定唔會亦唔介紹人再去幫襯
一個阿布泰湧現大量po 都知咩機器行緊
而家講緊星星之火都可以無限延伸
你班友重響度日光日白搵鬼
得喇得喇又係比你睇穿左國家機器既陰謀
林景楠自爆做控方證人
佢唔篤灰冇人做到佢既
懶醒
完全唔知有咩值得買3年前買爆果陣都想買下,但發覺無野啱,又貴
一般做生意要3年時間先儲到一批熟客,賣黃3個月就得,仲要洗哂腦咁
fb d咩繼續支持就似機器多d
點知40幾個,又運動開始到而家拉咗幾多個不過算啦,個40幾個你講到幾多個名出黎?
果班傻鳩同佢地成日笑既savehk留言性質其實一樣
4.各位身於海外的香港人,你們既然去了外國,就祝福你們生活愉快。但香港依然有很多人選擇了留低,或者不能選擇地要留低,而留低的,只可以選擇用留低的生活方式。你們可以繼續用你們的方式去表達你們所想所講,但請多多包容仍在香港的每一個香港人。

絕對支持
同一班人黎啦呢d網軍
雖然我唔太信佢講
但so far控方啲邏輯都好亂黎梗加不可信

到時睇下咪知咩料
惡過政府
口罩令即將冇啦 冇野值得買 分店位置又唔係特別好
搶人才
你唔信d 咩
林景楠係成功保釋到
fb 個post 一定係佢本人開
你唔信佢做控方證人?
既然冇懷疑咪罷買 到睇清真相先都未遲
咁除左趙家賢之外有邊個好似佢咁做25篤鳩自己人出黎呀撚樣?

長毛有冇呀?
林卓庭有冇呀?
omdb有冇呀?
黃之鋒有冇呀?
快必慢必有冇呀?
黃碧雲有冇呀?
鄒家成有冇呀?
劉穎匡有冇呀?

仲洗唔洗繼續同你數呀柒頭?

mee都del左阿布泰張卷
我樓下以前有間亞布太
開始一個鋪位,之後租2個

果時話佢黃,睇住d人排隊買野
咁我得閒行過就睇下有咩買
一望就睇到無咩泰國野喎
重少過深水埗,9龍城d東南亞鋪

再望就見賣同一樣野
都貴過隔離鋪,cp凍肉,米醬果d

果時係連登話,咁貴唔多值買喎
一樣係cp雞,都貴人地8蚊
就瘋狂俾人圍屌係5毛

諗起都幾搞笑,網上吹黃買爆
就真係好多人排隊
咁我當佢篤灰係仆街,分分鐘出黎變藍。
咁其他人點,你地講到尾就想全部人乖乖入去坐,仲有乜方法
你估佢好似百佳惠康咁四圍都有咩on9?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞