阿布泰老闆林景楠最新回應

959 回覆
403 Like 813 Dislike
係嫁,唔洗佢都贏撚緊
咁點解仲要佢做證人?
人哋仔女叫自由 良知 同justice
咁大犧牲,唔准你叫人做25仔
高見你老母呀,做25狗篤灰都仲係度幫住條撚樣講好說話
等睇條仆街搵唔撚到律師!
沈仲平接左呢個閪客都幾可悲
Bad mouth 人哋冇跟佢指示自己亂鳩咁嚟
害撚晒46個都唔夠
仲要唱衰個律師
真係人不為己天誅地滅嘅最佳人版
麻煩46-2
區諾軒同趙家賢係另外兩個控方證人
多謝ching補充
咁楊明又批唔批評得
比咗正皮
上面話之前冇人提個班撚樣出嚟啦

口供呢就其他被告都睇咗啦,不過佢地喺入面坐到short咗失心瘋先屌人啫
牙Mike 自己都知有阿布泰禁大個光環
就算講野有幾仆街都一樣有人攬
留低既人個個要好似佢咁做25仔?
佢仲做緊聖人,連登仔大把人支持佢
又要守寡又要發姣
班前員工屌咗咁多次都比人屈毛
終於有機會比人睇清佢
咁你又有咩高見啊
你都On9。唔就腳嘅可能本身都無買佢啲野啦
中大Email

//有人舉手轉控方證人嘅口供,我就睇曬成份嘅。

有還押中同案被告不滿有人篤灰,乃屬合情合理,即使篤得唔多唔詳細,有咩苦衷(得你有?),你無可否認就係站喺咗施暴一方,幫佢地完善說法、說好佢地認為能夠定其他人罪嘅故事。

佢篤灰嘅程度、方向,無錯係可以好影響衡量佢有多惡,但最狡猾嘅地方係:

憑乜嘢大大聲話,喺獄中嘅人對你有意見,完全係出自資訊不流通、情緒唔好?

佢哋作為被告,就算喺獄中,都睇到你嗰份篤灰口供,佢哋係有獨立思考能力嘅正常人。還押被告係睇到大眾接觸不到嘅文件、律師所傳達嘅各方消息等等,甚至比起公眾,獄中被告係擁有對案件更流通、全面嘅資訊!

至於話人情緒不好,更加係抹黑,你憑什麼喺同人完全沒有溝通嘅情況下,定性人哋係傻佬亂講嘢?仲懶好人叫人體諒?😅 無他,真係識得做生意做PR👍🏻

最後my two cents啦。其實由始至終我都覺得連鎖店老闆幾無辜,講真,咁多被告之中,佢算比較唔關事😅 我對佢擁有嘅乜嘢政治立場,係不以為然😅 我個人嘅睇法係,勝利球迷都係球迷,一齊被打壓就係一齊被打壓。各取所需、食住個勢係無可厚非,而且多一個球迷對球隊無害😅 對於買定唔買,你地開心就好啦,無咩好拗,反正我一直不以為然,亦冇乜需要去買嘢,而家你舉到手轉做控方證人,我就更加唔會專登買啦😅

另外,有人話開審時就會知佢篤咗幾多灰,暗示自己無辜。老實講,我好認同不嬲老細都最無辜最唔關事,貴圈(講緊做嘢嗰個圈,唔係做生意嗰個圈)嘅嘢你真係識條鐵,會你都無乜去開啦,根本亦同其他人冇乜溝通,又可以有啲咩實質料爆到呢?😂🙏🏻 有篤灰嘅心、有篤灰嘅協調、不過冇乜篤灰力咁解😅 咁都當係優點,實屬有趣😂🙏🏻//
咁姐係冇人專登去買囉on9,貪佢夠貴呀?
中大Email
邊到有得睇佢份口供
減左好多好似好屌
一樣感覺
睇字都見到 心地好差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞