阿布泰老闆林景楠最新回應

959 回覆
403 Like 813 Dislike
香港爆支那仲緊張喇
啲錢點走
https://www.inmediahk.net/node/社運/【初選47人案】87a封禁內容曝光:被告嘲趙家賢「轉污點證人有報應」、何桂藍反問官「係咪不人道對待都唔可以報導?」

比被告群中串林景楠唔係第一個
47條友 淨係某3幾個先會圍內俾人串/講
佢自己做過咩自己知啦!
唔通其他人真係坐監得閒冇嘢做,
人哋坐緊監屈佢做乜先。

其實你成段嘢都係想講佢冇做過要睇定啲呀嘛!
咁我unfollow 佢先 ,我唔買嘢嚟觀望,都好應該
如果佢係冇做過嘅咪先買返囉

完全唔知仲未Unfollow嗰啲等咩
等佢出最新優惠啊 ?on 99
喺佢度搵唔到啲咩嘢好買
所以好少去

有啲次啲人吹隻波仔定快熟飯好食
試完屌咗出聲

之後係買過下泰啤

=== ===
有時啲人唔啱聽就當聽唔到
好早嘅時候已經話經濟圈唔係慈善
唔係靠募捐咁盲買就可以sustain

本身啲商家嘅服務同貨品都要有質素同吸引力
做嘢嘅手足亦要勤奮盡心

可惜香港大環境係劣幣逐良幣
有好多有心做好嘅舖睇住佢執
啲劣食黑店反而可以愈開愈多
大波波
你見而家美心 元氣 吉野家仲健在就知罷買冇問題啦, 冇撚用邊有問題
👌🏻👌🏻👌🏻
我呢段嘢唔係想講睇定啲
(不過我之前一啲reply 係咁意思)

呢段主要係想講呢單案唔知有咩可以篤
用篤灰嚟形容好似定性咗佢地真係想顛覆政權咁
明明係人都知呢班係所謂體制內抗爭嘅人
有啲仲係大中華膠
當權者日講夜講 不知不覺間大家已經入咗腦
篤唔係指佢篤邊個邊個
而係令控方嘅指控同證據更為有力
自己甩身但其他被告甩到嘅機會就更低 雖然本身都夠低

其實而家個情況唔係好難明
點解區諾軒趙家賢要道歉呀 就咪係on99走去配合律政司乜撚柒都走去認晒仲有求必應咁款囉
唔知有咩可以篤 唔等於完全冇嘢篤
你絕對可以有呢個疑問
但係佢主動成為控方證人係一個事實
都要留意番重點
我認同你「睇定啲」先買
我自己仲有好多現金券
但我會unfollow 左先 費事比人見到我仲follow 反骨仔咁柒
4都係啦 叫人離開咗香港就收嗲
之前FB奶到仆街仲成班黃絲精神病話佢曲線識玩
而家留言仲大把人話感恩 CLS
篤唔篤都入硬罪,有邊場入唔到
重點係連有冇篤都未知
呢班人全部都有付出過,點都唔到連燈班廢物冷氣軍師對佢地指指點點
講到全個世界得佢有付出咁, 你都係收皮啦, 做25仔出賣隊友依D行為都想正當化, 你落地獄啦
原來係巨人fans,唔怪之得咁弱智
其實控方擬定緊份案情書
選擇認罪嘅唔知會點盤算

因為可以想像控方係一個都唔想放過
佢份案情書一定會話咁多條友合謀顛覆政權
認罪嘅如果唔同意或者只係部分同意
一樣要玩落去
輸咗都唔見得會減幾多

如果完全同意
無論再出唔出庭作供
都已經係煮埋其他人一齊落鑊了
核爆都唔割
永遠支持阿布泰
屌,你勁黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞