阿布泰老闆林景楠最新回應

959 回覆
403 Like 813 Dislike
黃絲不願面對 原來爆買送左錢比督灰狗洗
黃子悦近况知何
以前有J佢
支持
我自己係畜生,

佢D口罩我件有多
香港大仆街代表人才子子
上至纜炒阿布秦,下至一班Coco 哥kol之流
做證人就為左減刑,佢減得刑就肯定加響其他人身上
有幾難明,咁都有得同佢兜
問題係你戇鳩
拎number出嚟講
太戇鳩
今日爆買咗阿布泰嘅入一入嚟
https://lih.kg/2481841

你講嘅都係類近依個post遮

我好早都對阿布泰有保留,留低停車距離架。
咁奈何黃傻當道,我唔係親身體驗,未有佢轉「污點證人」依單前,你要明白一般人又無乜位可以屌佢喎
其實有啲人唔係選擇留低
係無得選擇
講真,係借都借趙家賢隻耳啦
仲有自己人可以請咩?
個post個個都未知詳情就變身法律專家

個fact 就係佢已經受左既野絕對比鍵盤戰士多好多
唔會鬧佢,最多唔會特別因為黃支持阿布泰,當普通舖看待
而家連登仔要識預言
我見到你依d 留言一定會屌柒你
林景楠fb 自己出post話會做控方證人
我想問下你 做得控方證人
對辯方有咩好處?
受得多就可以出賣?
不篤灰依條rule 黃絲帶係咪又當冇件事?
拎number 出黎講係因為爆料post 個巴打比人話p牌又剩, 證據比曬出黎又話係假
我睇唔過眼又知拎咩證據都無用,咪拎number 出黎講咪再話乜p牌講野無說服力
有d 傻鳩仲係度作無謂幻想
睇到留言就燥
日日剩係識屈人5毛
根本就係事實擺在眼前自己不願面對
你啱
個個屌完林景楠,過多兩個月咪又係照買佢啲貨
cls 唔俾佢一早係spy黎?鍵盤戰士無直接害人,但佢轉控方證人就係直接害人
唔使法律專家都知咩叫“控方證人”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞