阿布泰老闆林景楠最新回應

959 回覆
403 Like 813 Dislike
一定會有人話你地班賤人搞到林老闆個fanspage都冇埋 老闆好可憐
林老闆個陣仲叫人要識得擁抱變化 士氣差都唔得呀日日返工等收白信封嘅感覺真係好剌激
林先係二五在
阿布泰員工被海關拘補,林景楠fb 叫胡慧沖回應
[url]https://lih.kg/3254237[/url]

由依單野已經知依條友有問題
///其實佢揹緊一條蟈安法 可能坐一世 黎緊佢第三個小朋友出世 看案件發展再決定 現時暫停買佢先///

有網民咁話 開放討論
要感恩俾林老闆炒魷魚
越睇越似林好有問題仲推卸責任
二五仔
林老闆個Facebook account無左?
講呢句咪中point 囉on撚9。講咩無百佳惠康分店多,on9到。講完你自己要識笑啦😂😂
繼李蠕獫之後,又一隻二五賤畜
做人唔好做得咁肉酸
成隻林景楠咁唔怪得咁支持佢
通常攞咁多哩啲title 都唔方勁得去邊
我講埋個原因俾你聽,係你自己on9理解唔到關我撚事呀
你不如講下你個原因同百街惠康有乜撚野關係?On撚9到極點😂
阿布泰冇百佳惠康咁平同咁多分店
阿布泰貨品質素低,要靠黃先有人買
所以你一開始句兩個月後返買唔撚成立呀on9
你自己理解能力低,係要我畫撚到出腸先明
咁多人撐佢同佢圍爐都要del acc,我懷疑係咪因為佢講咗句「期望大家在案件開審的時候,去了解一下我的證人口供」,驚到時俾控方調返轉再搞佢
本身佢Facebook嘅用意就係攞光環/扼生意
而家個個屌佢,寧願直接del account
但政府點直接叫佢刪除fb ? 佢又唔係官員,聽落好難執行,似係換咗律師叫佢咪撚咁多嗲,再咁多嗲係妨礙司法公正嗰啲。
距離開庭得返咁短時間佢出post嗰日基本上要搵到第二個律師,似搵到個新律師叫佢del 又或者

佢係星期一下晝delete嘅 會唔會有機會係因為公司嘅事?返咗工同back Office啲人開會有影響公司而delete?

一樣係鳩估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞