阿布泰老闆林景楠最新回應

959 回覆
403 Like 813 Dislike
咪話你岩囉
多咗喇弱智仔
認同你又唔得
波台狗冇交嗌就生存唔到
同岑太道歉先喺度繼續吠啦

咦咦哦哦喺度屈完毛永遠唔會道歉,然後下次又嚟不斷loop ,我係你呢啲人就宜家飛的去IFC跳落嚟一了百了唔再喺度獻世喇
怕,無力感,躺平唔出聲真心理解,自問都唔係視死如歸,更唔會要求人地做烈士
但唔出賣同道 (已經唔要求你聲援)係起碼責任
傻鳩
柒左跌落地仲要拿番咋沙
好心你地唔好日日出醜啦
咁呢幾年香港人幫襯佢嘅$
除左1m 保釋金都係香港人助養之外
仲有就係幫手助養佢地一家喺泰國安居樂業
我都想講呢個 ,仲有精神扑野中出嗰下勁
即係佢內心根本唔驚 ,生幾多個老婆仔女都有泰國保護網
唔敢做死士明白,自己都未必做到唔會叫人做,但唔出聲做幫凶好起碼
而家連登都仲有民進黨死忠
林 生都係麻煩收口啦,到依家重想自圓其說,光環真係咁緊要咩,既然自保左咪靜靜地做人遲d趁冇人注意走人咯
佢又講得啱
移民走佬嘅反而聲大大

得把口但
自己就英國山高皇帝遠
咁講唔公道
屌佢嗰啲人你全部check 左ip 全部喺uk咩?
至少我喺香港 而我身邊嘅朋友開始unfo 佢都係喺香港,留意政治嘅香港人!

所以 以正視聽
二五仔係事實 香港人位置喺邊度唔會改變二五仔嘅事實
而我相信唔少俾佢害過嘅員工都係喺香港
又係去返個問題。
人人要有案件係身先可以屌唔公義嘅事
人人位置要喺香港先可以屌唔公義嘅事

所以最好就係乜撚都唔好屌 係咪咁?
你以為你所講嘅「黃」
可以好似某黨咁控制每樣嘢咩

屌你老母臭閪
其實點解仲有人撐 好易明姐

問心有幾多人 日常做錯左 答錯左 認錯左 第一件事係認錯先

face to face 都會搵野推 搵野卸 何況係網上面

無他 邊個會想直認自己蠢左柒左錯左輸左 點都死撐啦 係網上又唔係真人
沈仲平!!!!
Shirley Sham!!!!!!!

誠哥從來純生意, 近年甚至完全冇新聞
頭先我一覆完兩秒 就負皮我喇
你所講嘅佢哋PR公司應該係禮拜一開工啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞