阿布泰老闆林景楠最新回應

959 回覆
403 Like 813 Dislike
其實你想講咩
從來都冇話唔比認罪
一路都係針對佢做篤灰狗
你搞清楚想講咩先啦不如
佢篤唔篤d人都係要坐
但佢篤撚完其他人可能要坐更加耐
佢因為自己利益搞9其他人囉
咁當然佢地非親非故大難臨頭各自飛都無話可說
但要我再撐佢再幫襯就無撚可能
學希伯來文呢個諗法係行得前過香港人至少十年
師兄你個user name 真係冇改錯
發現你留言同個名一樣
姐係你覺得為左自己坐少d就可以合理化做25篤灰搞鳩自己人?
人身攻擊有咩意思?

咁得閒不如少解下攬炒巴理念先
學希伯來語呢招點解中共咁驚要打壓佢
師兄你個user name 真係冇改錯
發現你留言同個名一樣
人身攻擊有咩意思?

咁得閒不如了解下攬炒巴理念先
學希伯來語呢招點解中共咁驚要打壓佢
代表我的沈仲平大律師,因為沒有根據我的指示向法庭傳達我要求傳達的訊息,我已經將相關律師團隊解除聘用。

咁都唔犯法/專業失德
當法庭係咩
俾中共做show舞台?

係,法庭的確係中共嘅舞台
但香港依然有很多人選擇了____,或者不能選擇地要____,而____的,只可以選擇用____的生活方式。

填乜都得
可以唔幫襯佢,但唔使批評佢
除咗其他有案喺身嘅人,其他人有咩資格鬧佢
樓主去咗邊?
提提你,呢個post準備要開2.0
你仲好笑,平時日日屌人盲信權威,結果而家利益啱自己,即刻搬龍門
痴撚線
所以話你地同藍絲只係一體兩面係冇講錯
篤灰禁賤格既事都唔比人屌
一味剩係識講埋d 矯情野,傳埋d 咩暖心小故事
醜事唔比提
真係好撚肉酸
吖 我叫你覆我呢班叫唔叫五毛,有冇屈毛你又睇唔到
人家也是娶了個泰國老婆,識得利用老婆既人脈,至發到圍架
你答到佢講d咩口供未?
所以話俾連登仔做法官應該仲慘過納粹黨
啱啱啱 梗係搬龍門嘅你地最啱
你答到我佢講左d咩未
其實如果100%身不由己係冇錯嘅
不過証明唔到
咁就咪怪人點樣判斷
應該預咗
做控方證人
控方會唔會搵個對自己不利既人做證人?
係都唔肯面對現實
人地話屎好臭架唔好食
你就話,屎都未食過憑咩話屎係臭
on9到咁
所以有你依種傻鳩黃絲,就抵比人日日笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞