阿布泰老闆林景楠最新回應

959 回覆
403 Like 813 Dislike
記得之前有個post, 有前員工貼埋有公司印嘅糧單去指證佢係一條大仆街喎
不過咁講 就算林景楠講嘅嘢唔可以盡信 都唔代表岑敖暉唔係傻仔

岑敖暉同梁晃維不嬲都係衝動撚同埋成日講錯嘢
如果係最後只係篤戴妖嘅都仲可以接受
因為教授都講過會攬晒上身

篤埋佢其就真係遺臭萬年囉
減刑一時,聲譽一世
呢個世界乜人都有,差佬振櫻都有人死撐嫁啦

唔影響你心入面諗既野嫁?
最少阿布泰到今日仲係一個幫到好多黃店出貨嘅平台。岑呢啲衝動撚淨係識叫人罷買
咪睇埋佢證供先囉,急咩啫
但戈培爾效應:重複是一種力量,謊言重複一百次就會成為真理。

D中二病黃尸最鐘意講埋呢啲弱智野
佢肯定幻想緊自己講呢句野果陣好似日劇男主角咁型
依家先叫做真係醒晒 原來黃一直都俾人當係生意 連我覺得冇可能嘅阿布泰都係咁

香港係唔會有黃店 剩係得利益商人
呢個真,佢講到咁明顯我覺得可能有啲嘢
諗起之前(青衣中學縱火案)又係有被告咁玩

// 2名被告的同學鄭梓健本來一同被控,去年3月獲撤控,早前受控方傳召作供,被問及是否與被告同校、認識被告、學校火警、曾到涉案商場平台等,均回答指「唔係好記得」,承認自己「記性唔好」。//

青衣縱火案今續審 首被告表證不成立 當庭釋放 另一被告5月26日結案陳詞
https://lih.kg/3000499
唔使講咁多啦,排隊爆買阿布秦啦
sorry 見唔到你#28已經post咗
呢排真係黃閪審判日嚟
啲死黃閪呢舖係咪繼續精神分裂落去
黃店=利益商家 大家都係攞噱頭嚟搵錢 依家仲信有黃店既真係比騙徒更混帳
本身都想原諒,但睇到第四點
控方證人林景楠:
法官 #曲 #明就明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞