阿布泰老闆林景楠最新回應

959 回覆
403 Like 813 Dislike
成班連登仔閱讀理解拎f
之後出黎指指點點
5毛又出黎群魔亂舞
0理解能力嘅連登仔信到十足
同案先可以屌 你都幾好笑
好多進入法律程序,
根本就唔可以再講相關嘢 ,其餘嘅都玩押緊 ,點屌?
咁你不如話要保護阿布泰,人人都唔可以屌 直接啲講啦!
不如你解釋下咩係控方證人啦
依單國安大case一定要煮死愈多人愈好
控方會禁蠢搵隻25做證人上庭倒自己米?
你係咪睇得太多法庭片?個個諗住扮野做對家證人之後黎個挽回公義大逆轉?天真都有個限度la

仲有林景楠身為國安重犯
早幾個禮拜仲可以同財政司合照一齊說好香港故事
話我知仲有邊個國安重犯可以禁高調同政府極高層合照+合作?

你自己唔信就算
但聽到你講埋d 咩"聽埋口供先啦"依d 混淆視聽既建議
我就一定會屌柒你
點樣拎F
不如你解釋下咩叫控方證人
你係唔明定唔想明
我而家問你有乜高見,定係要個個入去坐7-10年
邏輯癌級類比
繼續啦 反正連登仔不嬲從來都唔講證據
真 cctoy最鍾意唔講證據
cctoy出現了
大難臨頭各自飛 唔團結可以理解
但為咗自己加害於人呢個位 真係屌撚到佢執都要屌
你班弱智覺得度身訂造既國安大法+冇陪審團+指定法官+官派律師會因為一個半個控方證人就告唔入
岑而家咪直屌佢囉
你扮咩獨醒姐
佢意思係我哋只可以默默like 岑個po
而唔可以講任何嘢
因為我哋冇資格
:不割席 不篤灰

阿布泰篤灰

:鬧佢嘅都係五毛熱狗
你真係on9 唔係扮
個個諗住扮野做對家證人之後黎個挽回公義大逆轉?天真都有個限度la
拿 我就冇講過 又想屈,咪自保囉
當日認暴動罪都俾你班傻閪鍵盤佬講到係做叛徒㗎啦,一個人認罪導致入哂所有人
準備又叫我揾番果個人出黎
逢親連登講嘅有關法律野一概弱智
係一定入9緊
但多一個半個控方證人
可以扮撚晒公正再入耐d
仲有,成篇嘢寫明自己做控方證人
見佢啲page followers 都冇跌過
你就知幾多水魚戇鳩仔
《港區國安法》第33條規定,有3類情形可以對有關犯罪行為人、犯罪嫌疑人、被告人從輕、減輕處罰,而犯罪較輕的,更可以免除處罰。第一類是在犯罪過程中,自動放棄犯罪或者自動有效地防止犯罪結果發生的;第二類屬於自動投案,如實供述自己的罪行。

第三類則是俗稱的「做二五仔」,即揭發他人犯罪行為,如查證屬實,或者提供重要線索得以偵破其他案件的,則可獲得減刑。
話人扮法律專家
寫到明做25有得減刑
你點睇
我屌人盲信權威係open situation 唔好假兩難

依家佢哋係真兩難,一邊屌一邊,無走棧。
咁我咪問你依家坐緊監果個咬緊轉做控方證人果個,咁你點撚樣兜呀?
又用屈波台當解釋咗?
所以依家佢坐2-3年,其他人因為佢篤灰可能加監到十幾年又公平?
要點睇?
篤灰就唔會再撐喇
做得25仔就預咗俾人唾罵,唔好攞家人做擋箭牌其他人都有
講緊你上面果隻傻鳩仲有果隻宣傳難
成日話睇埋口供先 又話實告得入唔撚洗控方證人
講到尾就係不願面對有人篤灰
依家篤灰有得減刑 咁唔認果班就判重d
事實擺在眼前但出事既係"自己人"就話睇定d 先
果d炒車post 咩google map都搵到便衣又唔見睇定d 先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞