阿布泰老闆林景楠最新回應

959 回覆
403 Like 813 Dislike
我唔關心姓林佢黃藍
更唔關心佢係咪做25

只係咁多人話黃就買爆佢
但係佢檔野對伙記好撚衰
好多做過都屌鬼
你真係cctoy典範

係咪當睇戲咁,到時佢咬返控方轉頭
冇問題,請課多D

https://ko-fi.com/finnlau_cd
佢嘅希伯來文學成點
淨係得佢有份坐呀家陣?
其他四十幾個都有份坐呀,又唔見佢地好似佢咁篤灰做25?
你返去食屎啦柒頭
黃色韭菜
一哭二鬧三上吊 公式操作嚟㗎
爆買變罷買
屌你老母都on99
國安法有分參與程度架
陣間俾佢篤完 認罪個班都變積極參與 就起碼要坐10年以上 就算認左都冇得減
根據香港國安法第33條,被告人能夠獲得刑期減免的情況,只有以下幾種:(一) 在犯罪過程中,自動放棄犯罪或者自動有效地防止犯罪結果發生的;(二) 自動投案,如實供述自己的罪行的;(三) 揭發他人犯罪行為,查證屬實,或者提供重要線索得以偵破其他案件的。

被告人如實供述執法、司法機關未掌握的本人犯有本法規定的其他罪行,可因前款第(二)項而獲得刑期扣減。
相信阿布泰老闆 都係象徵性判緩刑,可以好快就出獄買名車買樓使大錢
冇錯,根據港區國安法第33條 阿布泰老闆仲狠過華爾街之狼
學希伯來文了解猶太人苦難
波台狗有咩唔咬?
CCTVB囉
所以再話佢好無辜既 一律當藍啦

佢既初心 已經比佢自私食左

不割席 不篤灰
睇左毒舌大狀以為個個都係謝君豪
大把手足暴動冇證據積極參與,只在現場壯大聲勢咪一樣判4年。
根本佢要入你地想你坐耐啲,坐幾耐,咩理由都作到出黎,完全唔覺督灰會點解影響到刑期。
街邊有條友重傷到係咪都會死,咁你去捅多兩刀係咪冇撚問題呀on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞