阿布泰老闆林景楠最新回應

959 回覆
403 Like 813 Dislike
岑太一定都係波台狗。
屌你老母你都戇撚鳩 咁一開始就咪撚話

不割席 不篤灰
英國19歲放條片,法庭判決11.5年
香港真係判好輕,明明暴動應該上高等法院可以判10年以上,但就真係好輕首放生啲細路仔
正仆街
條友都幾撚狠 唔止調校班客,吸納返嚟嘅黃絲員工都好似奴隸咁 搵咁多錢人工仲要咁刻薄,花紅更加唔好講 有冇人覺得佢啲員工好撚慘做晒吉祥物工具,仲要俾人出賣
個名臭咗,唔會用阿布泰個名,佢淨係呢幾年搵返嚟嘅錢,已經可以做其他投資業務再分配 最緊要去出賣其他人就可以唔使坐監,鍾意去邊度就去邊度住
黃絲係戇撚鳩 但係咁樣俾人過橋抽板利用殆盡,真係唔多唔少都令人憐憫 點解佢老竇老母?可以生個咁撚蠢嘅仔女,都唔撚識教㗎
識好多手足
話會響應呼籲
會爆退阿布泰啲貨
有啲仲話會去分店玩嘢
咁似張閪杰間龍門冰室
有無人知"文匯太公CY"有無就依件事抽水,嘈到咁都唔出聲抽兩嘢?
佢自己話會做控方證人
你期望佢會比d 咩口供?
依單國安法大case
會禁on9搵隻25做控方證人倒自己米?
你地真係抵比人笑架
事實擺在眼前但都唔肯面對
學運果邊最出名果個都屌

佢係唔係波台狗
出左事未賴鳩間vendor
你係客你比錢 屈我啦我無問題架
唔止條及狗啦,重有條唔L狗都有份咁講
放心,條柒頭會扮睇唔到
岑算係咁
係獄中都發揮到佢影響力
仲可以諗計迫林唔上庭

唔知以為佢流亡緊
五毛,報得mi5
我用我會員編號#1968擔保 阿布泰老闆係一個仆街
https://lih.kg/2482055

一早話阿布泰人血饅頭
大家可以還返d正評比我未?
連登定律
屌你洗唔洗判埋再分析呀佢坐10碌係自己囉黎 唔關份督灰口供事呀
傻閪黃絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞