[又少一本港漫,期待和仔強勢回歸]港漫綜合討論區 26

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
d人名發生咩事
換手最痴線
白仇都話用九死邪功融合隻手

個天網用乜?
未睇書,個老母死果陣好後生?隻手冇皺紋?

刀魂會老,但對手唔老
有咩野咁驚奇???
龍哥D作品九成都有科幻元素!!
佢純古裝反而唔多.

remarks;
鐵將,山海後期都玩外星人或外星文明!!
換老母對手親自報仇

彬強真係好撚野咁都諗到仲要敢畫出黎
佢都好撚野寫到個天網百寶袋咁
個feel似神武紀
我估「馬榮成」係舊一輩仲有啲名氣。但對我嚟講,馬榮成只係一個過氣畫家。馬榮成客串封面,我真係唔會因此想買。我買都主要係支持邱福龍
出咗?
應該下星期五
咁都希望引到少少馬蛇fans支持龍少既
而家肯買書既人多一個得一個喇

如果真係出得成到底有幾多野要CUT走
基頭4出唔出到
白軍浪花花公子富二代根正苗紅革命後人
自小志願報效國家, 加入國家秘密部隊海虎為中華民族偉大復興奮鬥
對抗美帝幕後支持嘅殺父仇敵反華恐怖組織藍夢
黑豹部隊,外號海虎
咁絕招一定係超級無敵我愛你啦
藍夢組織暗中策劃侵華打壓國家發展,煽動香港示威,愛國愛港白軍浪阻止一切發生啦
可惜軍浪受到敵方幹部之妹,觀月瞳美色所迷,令藍夢組織有機可乘,海虎部隊全軍覆滅,中央政府急用尚未完成測試,用動物基因混合人體嘅三萬精兵平亂,三萬精兵成功平亂,但因未完成測試,亦傷亡慘重,藍夢組織見功敗垂成,亦回美國保留實力,以便捲土重來
大錯已成,軍浪獨闖美國藍夢總部,單挑奧加,二人戰鬥期間,戰力暴升,但因期間誤傷觀月瞳,軍浪燃燒自己生命救之,奧加有感軍浪愛国情懷。亦深受感動,以一己之力,制服一個新心臟救回軍浪,軍浪自此心灰意冷,與觀月曈浪跡天涯避世
比條橋彬強
個"天網"其實係kk 園詐騙集團
水左班on9高手自己打一餐
咁都叫解到橋
男主個樣走哂喎 仲有個拳頭
呢本都唔賣得 香港傳統漫畫可以直接宣布玩完

我會買齊三個封面支持龍哥
我唔明點解而家仲有有得網上俾錢睇港漫嘅網頁,如果真係移左民就好難買到。

之前山海都上載去上海間公司嘅網頁,但可能生意額唔夠,無續約,咁不如專開個港漫嘅網頁? 可以例如頭十期免費,想睇要再俾錢咁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞