[又少一本港漫,期待和仔強勢回歸]港漫綜合討論區 26

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
冇計算到,今期係老邪自己爆响口
之前米國仔計娃娃係馬小玲之前唔係計過最大機會係白痴仇偷金身咩定我記錯
應該係我我記錯
關心刀劍有無脫期
完全唔記得今日出
呢到完全無人提
例必脫期但開新書
仆你個街脫期永遠無通知
拖到悶都話劇情唔差。。
無脫,頭先買咗。
蛇貓門下一篇章係四大高手齊聚珠穆朗瑪峰,四大教主2.0?
好耐冇睇港漫 市場上仲有幾多本賣緊
應該無脫啦,聽行內人講刀劍d稿一早起好晒
暫時四本,蛇貓門,山海,刀劍,狗雄十八
狗雄十八 邊個出
顯朕
玉郎大帝
仲以為慾狼收左皮
GOOGLE一下先知慾狼 改左名
你無記錯
呢本都算幾好
好似普遍口碑都 OK 喎, 唔多見有人屌
係咪終於要四大教主圍打老祖宗引人買書喇
唔係玩羅剎教?
仲有咩四大高手打牙
《烈焰之武庚紀》是一部2022年拍攝中的中國大陸高燃熱血漫改玄幻電視劇,改編自香港漫畫家鄭健和、鄧志輝的著名漫畫《封神紀》和玄機科技出品製作的超級網絡動畫IP《武庚紀》。
該劇由鄭偉文執導,任嘉倫、邢菲等人領銜主演,蔣欣、鄭希怡特別出演。於2022年12月26日開機,預定2023年5月3日殺青。
雖然主角阿狗等角色的宣傳圖未正式出街,但官方本週起慢慢開始釋出角色宣導圖,相信好快就會到阿狗的宣傳圖出場。

https://www.comicbook.hk/detail/2189/%E9%82%84%E5%8E%9F%E5%BA%A6%EF%BC%9F%E5%B0%81%E7%A5%9E%E7%B4%80%E7%9C%9F%E4%BA%BA%E7%89%88%E9%80%A0%E5%9E%8B%EF%BC%81?fbclid=IwAR0rBm-9UtChjhKHtYN6_QcfPcLH6fTRuzVbvRPjqqJxuy5nlu65W_0mp0g&mibextid=ykz3hl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞