[又少一本港漫,期待和仔強勢回歸]港漫綜合討論區 26

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
都無心(寫)
d 新人越出越神怪可以感應上手刀法又盛,就快可以出大魔神一族
都痴9線,話感應高手留下既刀氣/刀招/刀痕就話啫,連啲死人刀都可感應,仲要乜柒都感應到,勁過USB 傳功。你唔好話掂過人碌鳩就知道人屌過乜嘢女,仲可以用個感覺黎打飛機。
感應天罪……..
第八期專欄話,由於銷量欠理想,有可能冇得出落去了 😢
下禮拜可以唔使買港漫
但係又要另一個新故事,唔知想點?
好似係一代宗師3,面書群組黃同學爆料話會講黃飛鴻

希望之後刀劍可以再寫落去

但成個市環境好差,做唔做得住,一啲都唔樂觀
死有全屍 😆
原來第4期已經唔理想, 真係奇, D人4期故事都買唔齊?
冇得做,睇嘅人太小,印刷運輸又高成本,佢地又唔做電子版

係Facebook 見到,講真港漫都夕陽工業,我都唔明白點解咁多仇口,不斷互相攻擊。

Art 係有好多問題,有啲行為真係唔要得,例如脫期、影印道、粗製濫造,但同時有好多優點,佢嘅漫畫都別樹一風。當然睇漫畫就會批評,但呢已經唔係批評,而係惡意攻擊。

刀劍問乾坤已經係高質素,但班友完全係私怨。
好多FB page 都見到有呢種人,又話以後唔睇Art comic出嘅書,但又係每期出post 屌,簡直精神分裂
嗰班友我見一個block一個,無謂浪費時間睇佢哋嘅廢話
接觸渠道太少都係問題
便利店無賣, 報紙檔又少
好難買
搵到報紙檔, 問阿伯有無刀劍問乾坤
阿伯問返我咩黎
香港人幾時都係鍾意自己人打自己人
其實呢D書都無競爭對手同其他作品無抵觸都仲可以有堆打手為反而反
刀劍問乾坤第8期

山海逆戰第338期

英雄十八第25期

我和殭屍有個約會第2期
認其他人做仔有咩奇怪
可以打擊對手 滿朝釘住對手個仔來咬
又可以保護自己個仔
一舉兩得
好合理 佢唔搵個人認做仔件事點完 全個朝廷都知慎仔去監牢搵太子 搵唔到又唔洗死 女帝兜唔到
其實呢度已經講唔通,以女帝作風,既然慎仔未能完成任務,又點會咁易放過佢?而家連慎仔都話夠晒怪,最終睇怕又係自己發現呢個「秘密」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞