[Netflix] 韓劇《還魂:光與影》(8)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
最初冇咁熟 愈拍愈多互動
到最後拍netflix 宣傳片幾熟
明明3個字韓文可以答好靚/ cute 答我鍾意你
貞笑到好開心

左邊三個都可以講同一句
咁多呀貞舊圖邊度搵
我都係咁諗 留意到呀貞好多時訪問都望住煜有個TVN訪問要佢地兩個對望講好說話,呀貞望到眼就穿咁

好襯

好襯

借d椅

隻兔好似阿貞
佢兩個d 氣氛好夾
所以遲啲傳佢兩個一齊都唔會覺得驚訝

回首過去,有沒有對演技自我滿足的時候?

宰旭:從來沒有過那種想法。

允貞:有過「過度入戲」的經歷。宰旭讓我的情緒爆發了出來,本來是一場沒有太大壓力的場面,但我卻癱坐在地上痛哭了。
宰旭:我到攝影棚外哭了(笑),越說會越有感情。

允貞:隨著拍攝接近尾聲,在佈置攝像機進行彩排時,我的眼淚就流了下來。互相拉近了關係並投入到劇中,可能是拍攝即將結束的這件事讓我感到非常遺憾。

這樣的經歷好像不是每部作品都能做到的。《還魂》哪一點比較特別呢

允貞:因為我們兩人一起拍攝的戲佔大多數。去地方拍攝的戲份也很多,連覺都睡不好。由於彼此處於類似的狀態,所以好像很依賴對方。對方不在會覺得無聊。

宰旭:即使對他人說一百遍累,最瞭解對方狀態的還是彼此,所以越來越親密。有時候真的會很嫉妒。希望(她)和我拍的場面在劇中是最美麗、最傷感的。如果和徐律哥一起拍攝就會很好奇。

允貞:宰旭會在後面故意盯著我(笑)。當然現在都脫離出來了。

對方唔係度會無聊 懷疑假戲真做咗
下個禮拜就無得睇呀貞啦
要等Disney+套moving岀嚟先
唯有搵糖食住先

From支博李宰旭典藏1998
所以好像很依賴對方

髮量好多好羨慕
講得啱
其實整容都要個底好,可以整到佢咁靚我都想
佢個樣真係好賞心悅目
仲要演技唔差
把聲唔係扮嗲&鐘意Quentin Tarantino再加分
好sweet
覺得牙律應該放低左落壽掛
號角都燒埋 知佢魂就走都無咩挽留
所以就想同牙律揾個伴
原來出左OST Preview

大圖

大圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞