[Netflix] 韓劇《還魂:光與影》(8)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
想問個編劇係咪李先生?點解好似任佢up
第二季佢嘅角色定位睇到好迷
成日今天的我打倒昨天的我,同埋佢仲老過許大夫,都有咁上下年紀,當佢老人癡呆出場9up
牙貞靚到dum一聲
其實主要係盡量唔好比張煜同世子之間既關係太過撕裂,一個係下屆帝王一個係可以做王既帝王星,王室同啊煜起衝突就會國家大亂,到時張煜要面對王室天府館再加上朴進講明會阻止佢。

不過復妍呢度睇完最新呢集,我估一開始佢同陳老母講既野應該係真話,只不過真復妍魂有自己既planning 李先生都控制唔到
我律終於冇事.
但得返3集.講唔講得晒全部
佢一開始同陳老母講復妍魂已經冇咗喎 真係死咗 而家又話仲係度 點會係真
我反而越睇越覺得平凡
無一開始預告個下咁靚
不過係勁既
整幾次容 個樣自己設計

係韓國肯整容既話真係好屈機
越黎越少純天然既靚女
究竟啲source邊度嚟
話佢整咗幾次
個樣自己設計design呢啲
真係比李生搞到好亂,
其實兩句野完全唔撚同,但你點睇得出係呃老母
唔俾係呃徐律?

唔明呃老母有咩用?
搞到人地老母鎖佢幾年唔俾佢回復記憶?應該係好事?講大話呃佢一回復就係落壽,要鎖佢一世有咩好處?

呃徐律先可以阻止到佢殺落壽,但如果係真話點解要呃陳湖警?

回復記憶回復神力,我覺得冇問題。
依家回復神力就會玩完落壽個魂先大問題。
同一開始阻止佢出街好大矛盾。
因為李先生唔想復研返嚟
佢做乜要同老母講復研魂仲係到
網傳高允貞以前是學霸,卻因為不太出眾甚至有點醜的相貌遭人欺淩,於是下定決心整形,人生從此開掛。甚至還有一說,高允真曾接受大學刊物的訪問,坦白承認自己的臉是由自己「設計」、與整形醫師多番討論之下,才得出現在的成果,但,這些傳聞都未經高允真本人證實喔。

D人睇完佢中學相再傳聞
下?唔想復研返嚟?
佢正常唔係唔想落壽番黎咩
之前咪話張中學相係徐睿知
乜都傳聞/網傳
佢話所有嘢都按照陳復研嘅想法發展
唔係按佢所願
咁唔係應該指佢並唔希望復妍有返神力/落壽比復妍驅逐咩
今集,睇到好撚爽,男主無敵,
殺入天府管,同太子交涉,
仲有原來佢一早知血蟲件事

成個局好正

最後仲咀爆牙貞
今集算係計巔峰

另一個好睇位應該都係上一季彈水法比武秒太子,然後個個請佢加入松林。
上個post嗰啲'整容前'嘅相就make sense得多
大佬,如果要由'徐睿知'嗰張整到而家咁, 我諗要成塊面換咗佢
詳情可參考吳宇森作品'Face Off'
幾時上過落壽身?

個身體不嬲都係陳復妍。

呢張應該未整前
下一次嘅巔峰 似係佢終於知到落壽未死 而好多人都知 但呃住佢 比我都發癲
又留人喺房
得番三集咋
我覺得佢麻麻
基本上次次都係嗰個奸樣
睇唔到

勁,整得好靚

咁點解要整
依家彈水法冇再出現過
明明signature來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞