[Netflix] 韓劇《還魂:光與影》(8)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
原來呢個 post D 人道德標準咁高,不過標準高都唔係壞事黎既,我覺得喜歡既人都死左,而且過左3年,唔通永遠唔拍拖唔戀愛咩,而且又唔係亂搞
韓國人好接受到,整容好似食飯咁平常,我識嗰啲韓仔韓妹都有整
如果50路嚟講佢算ok嘅,但係始終年紀偏大,同埋而家太多韓妹上位,嗰啲所謂新進整容美女多到記唔到邊個打邊個
睇完有啲震驚
佢塊面算自然以為整左1-2次only
估唔到執到咁多次
金道主
呢張整容前就合理,就咁睇只係整大隻眼,技術上可行
嗰張'徐睿知'就真係要換面
個鼻我以為係真….
個鼻先最唔似係真
不過仍然鍾意阿貞
一睇就知間尺鼻喇
佢算有誠意㗎啦,肯不斷update/bug fix自己塊面

microsoft班programmer學到佢一半已經偷笑
靚就ok啦
其中一個原因係我好鍾意阿庭
所以心情複雜
現實當然會理解
冇可能一世都要單身
咁公道啲講,係整得靚嘅
去追阿庭其他劇
有啊
今生是第一次、月刊家、心裏的聲音都睇左
準備返睇
睇你留言都覺得你好鐘意黃旼炫
你話我冇講劇情,咁我呢家補充返:-

我覺得高允貞喺還魂2入面嘅演技只係一般,不過呢套係愛情片,我覺得都啱佢拍嘅,因為始終佢主打都係賣樣,如果唔係第一季庭沼珉有咁多好評,第二季應該冇咁多人會留意高允貞

我未算唔鍾意高允貞,其實我第一次留意到佢嘅時候係睇sweet home 果陣,當時我覺得佢個樣幾清純,樣又生得幾靚,跟住開始搜尋佢嘅背景,先發現佢係超級整容人 (嚴格嚟講佢係叫易容),自此我就對佢唔係太有好感

不過都公道啲講,佢個樣係整得靚嘅
整容係會上癮
會越整覺得越有地方仲可以整
其實而家已經好撚靚
但feel到再整落去就會崩壞
佢依家對眼有時望落無乜焦點好空洞咁
再整真係成個洋娃娃咁
希望佢唔好再整
嚴重黎講佢無做過陳復妍
佢只係做緊無德(落壽)失憶版...
即係第一季無德成日扮傻其實都係佢真性情
好似唔少明星都會keep 住整

但最後會越整越差

套套劇睇佢個樣都唔同
其實要停整
唔係邊認到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞