[Netflix] 韓劇《還魂:光與影》(8)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
見大家討論牙貞個樣 我都想講
牙貞今季好似唔同咗樣咁 但又講唔出邊度唔同咗
可能今季堂眉化淺色 效果唔同晒
sweet home我覺得係巔峰 由嗰時開始留意佢
今季好多角度都似金智媛
同埋有啲可惜嘅係 相比之下 牙庭多好多小表情 感覺上牙庭嘅無德靈動啲
唔知係牙貞郁唔到啲小肌肉 定佢未去到嗰個水準
第一季殺手妝都好正
見大家討論牙貞個樣 我都想講
牙貞今季好似唔同咗樣咁 但又講唔出邊度唔同咗
可能今季堂眉化淺色 效果唔同晒
sweet home我覺得係巔峰 由嗰時開始留意
今季好多角度都似金智媛
同埋有啲可惜嘅係 相比之下 牙庭多好多小表情 感覺上牙庭嘅無德靈動啲
唔知係牙貞郁唔到啲小肌肉 定佢未去到嗰個水準

我都係睇sweet home嘅時候先開始留意高允貞

佢雖然喺sweat home入面只係做閒角,但係佢個樣係成套劇入面咁多演員之中最突出嗰個嚟

當時又點會估到落壽同阿煜會咁有火花
我覺得眉淺色左冇咁好睇
有少少覺得條眉直頭化得太淺
唔知係咪想表達本身身體柔弱定勁神女係咁
佢中學時候已經好靚?琴日南韓先有人爆料,將佢中學張畢業相放上網,佢中學嘅時候個樣已經係整咗㗎喇

熱播韓劇《還魂:光與影》的女主角高允貞驚爆畢業照。

1月4日,韓網上各大論壇、貼吧突然出現多個曝光高允貞高中時期畢業照的照片,照片中印著「高允貞」的姓名。照片中的女生披著一頭烏黑的長髮,劉海遮住了額頭,單眼皮、高鼻樑,臉上也肉肉的,和現在有著小V臉的她完全不同,網友們評價稱:「雖然氣質不同,但小時候也很美」、「學生時期很可愛」等。雖然名字是「高允貞」,但是否是她本人,並未有定論。

https://www.google.com/amp/s/www.koreastardaily.com/tc/amp/145274
我都覺得好似金智媛 但金智媛再靚啲
唔知邊張畢業相先至係真相,因為就咁睇嗰兩張畢業相都唔似高允貞依家個樣,無法討論
下面個張好似wo
不過依家靚咪得
朴敏英都係啦
除非佢本身人格有問題
如果唔係, 是旦啦
下面嗰張有少少似,但係因為張相同而家個樣差異太大,唔敢亂下判斷
下面似啦
其實都唔使估喇

你估南韓班娛樂版記者唔會搵機會問高允貞咩,到時佢否認係相中人,爆料嗰個人可能會放多啲證據上網,佢認係相中人,班網民又會再次對佢個樣評頭品足

咪睇佢到時點答囉
啲韓國人成日都係咁
一見人紅咗就想搞鳩人
唔回應咪得
都好靚
有咩需要答
你搵d明星舊照學生照
有幾多個係靚到仆街型到癲
下面個張同依家根本超似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞