[Netflix] 韓劇《還魂:光與影》(8)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
一直以為啊煜知無德係失控先插佢,之後石化,點知原來佢都唔知,仲要有諗過無德係唔係一直等報仇。不過嚟緊張煜一知道果下陳武應該都會同一時間死
睇劇都係為輕鬆 唔洗咁認真
我當初知換角都接受唔到 不過見高演得幾好 同李宰旭又幾有火花 就冇乜野 反正本身落壽都係高個樣 當係新劇咁睇
Ching覆錯人
Sorry
守生寡咩
我淨係想睇張煜+落壽合作嘅打戲係咪唔會冇機會
某程度係,以前既落壽生存壓力好大,今日唔知聽日事,所以個人比較內歛,無咁識表達,所以復研講佢後悔無表達得咁清楚,宜且係得張煜真心幫佢,所以佢喜歡更多好正常,宜家既復姸相比起來衣食無憂,所以比較天真無邪,大膽表白係好正常,所以之前仲有d 人 diu 人設係好撚無謂,生活環境唔同,性格唔同先係正常

其實覺得好撚似樣
係呀 池果時仲成日po佢哋兩個嘅相
劇外感情都幾好
無記錯啲訪問提過劇入面有啲位係佢兩個設計添
但臨尾先寫衰骨朵真係勁無語
兜唔返前面劇情 成件事勁夾硬
如果你有另一半而佢又不幸香左,你記得成世唔可以搵第二個
冇啦
有冰石在手,要恢復力量唔係太難如果即係用第二粒冰石整個肉身黎就可以恢復體型+力量就可以並肩作戰
可能結局最尾就係影住佢兩個一齊出招
雖然而家只係張煜一個都可以一個打晒成個國家,加埋全盛時期嘅落壽咩西湖城都可以輕鬆ok
仲係紅日嘛, 唔係煲劇就係上連登
同感
王命可以收回抵抗王命嘅傍牌⋯
死左都叫出軌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞