[親生仔] Google Pixel 討論區 (95) 7 Pro, 7, Watch || Tab, 7a, Fold

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
第一次用an機想請問下打速成係咪用原生果個就夠
有冇d咩要set
因為我個人覺得揀字果度有少少反人類
你個名
不過影相有聲其實可以side load GCam 解決
想買tablet了 Google肯出機未架
點反人類法
例如我想揀個"我"字,但佢收埋左係下一頁我冇得就咁打橫碌
要禁個箭嘴再係入面搵先搵到
定係我再打多d同一個字就會慢慢愈黎愈前
想問下平時唔打機,剩係睇片+social media+睇書
5a係咪都夠用
見5a有3.5mm頭,6a冇左
請教各位巴打
我想轉pixel7 pro出去買嘅話係邊度買好?
同埋台水好啲定日水好啲,小弟乜柒都唔識
去領域咪算
佢個價仲係好硬淨喎
方便嘛 我部4XL都個度買
但個時用4XL體驗好差
宜加仲諗緊買唔買多次pixel
日水平2,300
但影相有快門聲
個人黎講有冇聲都冇所謂
用倉頡就唔會有揀字煩惱

不過照計你打多幾次佢都會排前返啲字
巴打係邊到入手P7
我都係14pro用家 想雙修android買P7
打多幾次就會前 個個keyboard都係咁 要比時間佢學你常用字
你個名...
入咗美行pixel 7
假期冇架
即係刪左原生再裝過?
巴打有冇詳情
可以同 built-in 個 Camera program 並存,如果唔想之後開錯先至走去disable built-in 果個啦

另外mod咗嘅GCam嚟自五湖四海嘅modders,裝唔裝得過自己衡量

暫時試咗BSG果隻係ok嘅

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/
會delay幾耐
有無巴打試過拎部機去外國GOOGLE 保養中心? 想比佢整整個MON 大約要收幾錢? 台行保養期內, 但自己柒, 跌到神神地
好似一dd,我成日打個 黎 字,但佢仍然起禁開既第一版先有
想問下7仔set左unlock用畫線+faceid+指紋
但戴口罩出街想unlock果陣會不停叫你faceid
fail太多次就叫你轉畫線,完全唔理你個指紋係咪有d咩set錯左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞