[親生仔] Google Pixel 討論區 (95) 7 Pro, 7, Watch || Tab, 7a, Fold

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
唔係最硬嗰隻,有少少柔軟度
ching 你好,有興趣,但tg唔見你既
我TG @mitsushima
轉左去Sosim(3)無耐,睇黎要考慮轉Mysim(CMHK),自由鳥(Smt)貴咁多
天熱了 有feel到7pro開開熱熱地
need root access
好多間都話冇貨 一係唔做
lm wait 7a
用緊Sony Xperia 1iii, 想問買 Pixel Watch 定 Galaxy Watch 5 好
GW5.

pixel watch仲有好多小問題.
gw5 lag到仆街 仲要係死症嚟 全新都係咁
未用過嘅先會揀gw5
起碼pw唔會lag先

利申用緊gw5
pixel watch由上年十一月用到而家, 已經換過一隻.

又lag, 又成日斷線, d app又成日開唔到, 連內置嗰個Fitbit成日sync唔到.

每日至少restart 一次先得.

電量反而還好, 唔好用原生嘅watch face, 基本上每日朝頭早八點可以用到夜晚十點仲有15-20%電, 2330開sleep mode, 到730起身用多15%電, 剛剛好無電.
謝謝分享。。昨晚仲諗住入番隻黎玩下。。
仲未計嗰步數會亂鳩咁嚟, 又冇體溫嗰啲, fitbit又要畀錢先解鎖全部功能, 都唔知google買咗fitbit嚟做乜撚嘢

我都係因為p7p有300credit先買, 原價成6xx一隻垃圾, 真係哪來的自信
google d hardware 頭幾代都係試水温揾白老鼠。。睇下巿場反應。。以phone 為例, 好似去到第五代先叫成熟,開饴有人留意下
係, 所以如果唔係有credit, 我都唔諗住買.
本身想等佢二合一嗰部tab, 但又唔知幾時先捨得出, credit又鎖國, 所以當玩具買嚟玩下.
買貼去淘寶入一疊好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞