[親生仔] Google Pixel 討論區 (95) 7 Pro, 7, Watch || Tab, 7a, Fold

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
唔好諗住有乜功能!買都係信仰嚟
之前見到有師兄話用3 SOSIM SET 左APN 都用唔到... 剛才網上揾下資料時, 發覺SOSIM 同 3 (正常月費) 個APN 有些唔同.... 唔知有無關係.
部機啱啱到咗,請問各位有冇防偷窺mon貼推介
香港有冇得買Pixel 7 Pro mon貼
而家張個角橇起咗
https://3c.ltn.com.tw/news/51927

買左PIXEL 6A , 但係藍芽連唔到
唔知係更新左嘅問題 定係 硬體問題
android auto香港都冇開
巴打 想問馬會APP裝唔到係每代都會出現 定係得7P 會有呢個問題 唔該
淨係7系列裝唔到
咁都幾on9 原本諗著買 都係等下一代
賭波有goal x
馬仔六合彩就冇計要用返web
下一代都唔會裝到,除非馬會肯update個app
介賭專用
咁上年換u會唔會用得返 之前好似話係想轉u
即係唔關粒cpu 事 係software 問題
但root 左又用唔到指膜
希望下一代Google會有返
1. root唔關指紋事...
2. 諗多左,android會全面轉向64bit only
屌 原來講銀行APP 用唔到指紋ONLY
但都幾好煩喎 用唔到
巴打 咁想問ROOT 左 對保養個邊有冇咩影響?
定係買PIEXL 就要預左冇保養
香港無人幫你做保養
咁想問呢代暫時ROOT 完有冇其他影響??
root只係個gateway 要好視乎你想做d咩
有機會用唔到銀行app 有機會打機by pass唔到個root check
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞