[親生仔] Google Pixel 討論區 (95) 7 Pro, 7, Watch || Tab, 7a, Fold

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
開頭好似你咁諗,但前兩日真係頂唔順試下beta,穩定之餘接收都好咗,暫時未試過打唔到收唔到電話或者要等好耐先打到電話嘅問題
上黎呻

我部P6機皇,
一日斷N咁多次線, 忍你

最近要開hotspot比電腦用, 攪左幾個字都用唔到, 以為係部電腦問題

轉返用P4, 即刻攪掂
之前P6成日都斷線, 上唔到網
用返P4無發生過

P6, P7, 到底發生過什麼事咁廢, 連基本野都做唔好
3G只會越來越差
p7p一出用到而家冇事喎 真係抽中機皇冇辦法啦
我部機又真係大約呢個概率收唔到call
我見樓上D 話人話收唔到P7, 唔係P7P
攪到我想換P7 都要諗諗見, 唔想入loop返入P6 個不斷斷線情況, 好L煩
岩岩轉左3 diy
部6仔sense唔到張sim卡
試過插第二d 機又無問題 即係唔係壞sim卡
可以點搞
P7P舊firmware一樣有時打唔出收唔入,而家轉用beta fix晒
有無多張卡試呀?
其他你講嘅打, 係咪打電話only?
Beta 13 fix 晒, 咁係咪無問題啦??
基本smartphone 功能正常?

我部p 6打電話無問題, 但上網成日斷, 一日斷n咁多次好煩
一拎機出黎搵嘢, 用唔到, 上上下網, 用唔到
連wifi好啲, 但一無wifi, 就要熄network, 再唔係就restart
最新beta fix晒,用落全正常
部Tablet究竟肯出未
之前$200 Amazon credit發霉都未用到
7平面,唔駛用dome,求其淘寶都得
好等左好耐咁
幾銀港紙?
150 止蝕價
等等 我借fd個tg先
啱啱手殘跌爛咗個7 pro Mon... 各位有無邊度推介換或者邊度係黑店要小心
巴打有tg嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞