[親生仔] Google Pixel 討論區 (95) 7 Pro, 7, Watch || Tab, 7a, Fold

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
未敢試,而家個版本所有野都好正常
中咗收唔電話
6下晝點幾都冇事 8點9試到有人打嚟收唔到
下晝6點幾
https://www.google.com/android/beta

試試beta, 我升左2. 1都無問題
要清data先裝到,已經卻步,等正式推出
要清data嘅話都係用返部6a先 正式出先轉返
想問下喺Etopia買Pixel 7pro係咪美版嚟
想問pixel 系列係咪無得用type c to hdmi線直接喺電視投射
依度唔係etopia客服
During the beta program’s release cycle, there will be stable releases to the public (the official platform release followed by Quarterly Platform Releases (QPRs)). When you apply the stable release update for the version that you’re beta testing, you can opt out without a data wipe for a limited time until you apply the next beta update.
試咗QPR2,暫時試唔到有乜特別,依家升緊QPR2.1,聽日出街試下
PIXEL 6 PRO用ESIM傾電話就上唔到網有冇人係咁?張實體SIM就好似冇問題。有冇人係咁?
同一個台/apn settings?
理論上跌落3g但可以照上網架嘛
但之前傾過好似有啲台識跌3g但上唔到網
用緊3台,上個月update之後出車立打得返電話既情況好左,但係硬係有某d房明明收到signal但人地打唔入黎 有冇人係咁
Pixel 5A有motherboard 問題
輪到我部機
變磚頭
我用beta 2.1好似正常返晒,測試多幾日睇下先
我費事玩beta 佛系等解決
唔同台ESIM係CLUB 實體係SOSIM
轉beta啦。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞