[親生仔] Google Pixel 討論區 (95) 7 Pro, 7, Watch || Tab, 7a, Fold

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
Pixel冇得用八達通定你講個app 如果講ap我冇裝
我部P7P 11月24到香港開始用 1月21先開始打唔出打唔入

用住6a等fix
再唔得就諗住下次飛去台灣時保養
我用app
我有用八達通app 無問題。可以手機 直接 啪八達卡 網上俾錢
有無做過d乜 裝過d 乜 出事?
返工前都冇嘢
返緊工又唔得閒搞部手機仲收到廣告電話
放咗工搭𨋢見好耐先收到訊號
跟住屋企人就話打唔到畀我
root 左 定用緊beta 版?
咩都冇整 冇root唔係beta
用銀行app費事root
以前其他機beta試過倒水電 退返正式又要洗機
唔想再用beta
會唔會sim card問題? 用第二個台sim okay嗎
esim 屋企人同一個台試唔到
兩三個update都未fix嘅話應該就攞去保養了
不過可能都要返香港先試到
見台灣都有機有呢個問題
但係人哋開volte就fix咗
連我張日本sim都開到volte 香港開唔到
之前同你一樣,一用beta就無事了
等三月嘅update
希望update fix到 之前有部ZenFone要寄去整已經好煩
有冇人root左用唔返hsbc系app 話detect到有root
係xda睇話USNF2.4.0失左效 要降返去safetynet-fix-v2.3.1-MOD_2.1.zip 但我就算降級左 SN pass返都仲係用唔到
有冇人用原廠case 好似幾靚
P7P最近唔知點解會drop signal,但好快會自己連返
唔知係咪carrier services問題定beta問題
有冇巴絲一樣?
*利申11月收機一路用都冇事
我部5A死咗底版
我諗緊買sony/samsung 中價機定買6A
有冇人知6A有冇伏?
用緊覆你
冇, 我都用緊, 不過佢個指紋真係唔多掂
台灣西牛盾
試過行山跌落碎石堆都無事
最新update 冇事 好順好準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞