[親生仔] Google Pixel 討論區 (95) 7 Pro, 7, Watch || Tab, 7a, Fold

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
pixel 7 之後嘅pixel都唔會再支援32 bit app 馬會要升級做64 bit 先用到
goal x 都係馬會app
Yes
係三合一個app裝唔到。賭波賭馬馬會都有獨立app!P7裝咗用到㗎
幾時先解決到通話差嘅問題
死症
https://www.itmedia.co.jp/mobile/spv/2301/17/news080_0.html
新功能。鬧鐘聲可以自己錄音
pixel5a比我跌爛咗個液晶 但係收到Bluetooth msg同埋感受到用指紋鎖嘅震動 所以感該冇壞

如果整嗰話個大概幾多? 同邊間好
定係駁個mon比我將啲相過翻部新機就算?

有冇方法喺幾機冇批usb permission 嘅情況下
display 個screen 上pc?
有無開sync photo
學我之前咁sync cap圖上PC, 跟住開張相 set到張圖同個mon一樣大
咁就可以就位set返好啲usb/adb permission
跟住就可以mirror screen上pc
部p6真係唔撚掂
瘋狂自己郁 依加密到一日幾次
no usb debugging應該係冇得傾
上個月尾喺英森訂6a仲未出貨,問客服同我講無貨要等
google落單兩日出貨第日就到
美森 第二日就出貨。。第三日便到集運倉庫
pixel 4a用咗差唔多3年粒電開始頂唔順
想問下巴打們去開邊度換電?
呢度自己買自己換
自己郁咩意思?
好似有另一隻手係咁篤你個mon
QPR2.1

g5300g-221229-230111-b-9477992

你有無升到唔知會唔會又break返
有無試撕mon 貼/ 熄increased touch sensitivity
我冇mon貼
touch 嗰個邊到熄
Settings >display>最底有個mon貼模式

如果無開都係咁就
熄咗試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞