LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#10 係咪驚曬1001?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想問各位巴打 知唔知邊到仲有filco majestouch 2 ninja青軸賣 因為今日問左魔鬼sir 都冇貨

個音競節有無Keyboard抵屌?
Logitech個G610+隻mouse 699有好似幾抵

驗眼

上面都無
但個音競節個G610減價幾吸引

咁你買啦
我地都阻止唔到你

頭post一早講左唔好買logitech

佢話上面冇架

對唔住 我眼殘
耳機呢?

陰莖節

咁佢個簡稱係咁吖嘛
Logitech 除左mouse應該冇咩好
N年前買左隻g400s用極都唔壞唔捨得換

耳機都唔好?咁個音競節無乜好去喇喎

羅妓啲鍵盤幾好呀

去睇Toyz
D野都冇話特別平 去深水埗好過啦

去睇Toyz
D野都冇話特別平 去深水埗好過啦

咁今日去音競節係咪睇KaChing之外無乜硬件野買?
凱華啲軸是否辣殺
見到Azio有啲用cherry有啲係凱華
意競節比sales姐姐買左雙TK50
音競節比sales姐姐買左雙TK50
音競節比sales姐姐遊說買左隻ThunderX3 TK50

屌 係咁打錯字
想問各位巴打 知唔知邊到仲有filco majestouch 2 ninja青軸賣 因為今日問左魔鬼sir 都冇貨

謝謝巴打
香港有邊度可以試到zealio軸

唔知重有冇人用呢D古代KB
想試60%係咪 tb kbdfans隻gh60玩得過?
或者仲有冇其他推薦?(或者買返大路野 filco leopold?)
見你地話咩板又係咩黎?
同埋想試稀有軸既話係咪要去tb買試軸器?

sorry新手好多問題 一年前買左隻corsair銀軸 依家想換

thanks
或者仲有冇其他推薦?(或者買返大路野 filco leopold?)
見你地話咩板又係咩黎?

sorry新手好多問題 一年前買左隻corsair銀軸 依家想換

thanks

Corsair k70?
見你地話咩板又係咩黎?

thanks

k65rgb 唔好笑鳩我
見你地話咩板又係咩黎?

thanks

對銀軸有咩評價
見你地話咩板又係咩黎?

thanks

對銀軸有咩評價

打字神器
見你地話咩板又係咩黎?

thanks

kbdfans Tina case
Switch mounting plate(鋼/鋁/亞加力/碳纖/銅)
winkeyless.kr B.face pcb
mx switches + cherry stabilizers

試軸器手感同成隻 keyboard 差好遠,啲軸上咗 plate 同殻唔同晒

見你地話咩板又係咩黎?

thanks

玩得60%就唔好買現成牌子嘢啦,最多揀個tb "套餐" 加錢比人砌埋
自己揀/望過啲 case / pcb / switch / stabs / ,下次先至再試/轉的乜
價錢睇材料,有平有貴
試軸器就慳番啦,冇咩意思

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞