LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#10 係咪驚曬1001?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
GMK Burgundy

黑?

黑?

未見到實物,等緊韓仔Ship。
套Keycap正正常常,最特別係有KBD LAB粒Keycap,係韓仔搞嘅團購先有。

黑?

套Keycap正正常常,最特別係有KBD LAB粒Keycap,係韓仔搞嘅團購先有。

不過係咪用uniqey logo kc replace咗gmk個kc

黑?

不過係咪用uniqey logo kc replace咗gmk個kc

主要睇個Designer同邊個Community搞GB。
KBDLAB比較少搞GMK GB,就算有都好少會接受International Order。

之前KBDLAB都搞過1U GMK GB

絲帶好似係紀念之前嘅海難

呢類Keycap比較易搞,香港都可以考慮下搞
新手想問cherry有無規定深度
啱啱行腦場試, 兩個都係cherry青軸, 一個深啲一個淺啲
點解會咁

鍵帽

原來係咁
我試嘅係poseidon(無Z版), 幾鍾意個手感
700蚊左右有無啲類似手感嘅可以畀我比較下

陣間再去睇, 有無推介
啱啱行腦場試, 兩個都係cherry青軸, 一個深啲一個淺啲
點解會咁

鍵帽

原來係咁

陣間再去睇, 有無推介

頭 post
點解會咁

鍵帽

原來係咁

陣間再去睇, 有無推介

頭 post

ok
點解會咁

鍵帽

原來係咁

陣間再去睇, 有無推介

頭 post

俾多幾舊買Leopold FC900R PD
包你唔會後悔
點解會咁

鍵帽

原來係咁

陣間再去睇, 有無推介

頭 post

包你唔會後悔

試咗filco majestouch 2,睇下搵唔搵到
點解會咁

鍵帽

原來係咁

陣間再去睇, 有無推介

頭 post

包你唔會後悔

Majestouch
我想問下leoplod 750r可唔可以掉落水洗?
我想問下leoplod 750r可唔可以掉落水洗?

召喚IZUZU_ELF巴打
推唔推介filco majestouch convertible 2?
想要無線bluetooth 有冇平啲嘅option
推唔推介filco majestouch convertible 2?

60%既話去睇下anne pro囉

60%既話去睇下anne pro囉

想要80/104
點解會咁

鍵帽

原來係咁

陣間再去睇, 有無推介

頭 post

包你唔會後悔

Majestouch

結果買咗ninja版

原來係咁

陣間再去睇, 有無推介

頭 post

包你唔會後悔

Majestouch

結果買咗ninja版

側正刻分別,不用分哪麽細

陣間再去睇, 有無推介

頭 post

包你唔會後悔

Majestouch

結果買咗ninja版

到最後咪又係換帽

頭 post

包你唔會後悔

Majestouch

結果買咗ninja版

到最後咪又係換帽

三粒燈設計有少少分別嘅
咁快導人一鑊呀

頭 post

包你唔會後悔

Majestouch

結果買咗ninja版

到最後咪又係換帽

三粒燈設計有少少分別嘅
咁快導人一鑊呀

冇 pad 印字啫

鍵帽

原來係咁

陣間再去睇, 有無推介

頭 post

包你唔會後悔

Majestouch

搭單問青軸買fc900r PD定filco好

鍵帽

原來係咁

陣間再去睇, 有無推介

頭 post

包你唔會後悔

Majestouch

搭單問青軸買fc900r PD定filco好

標準答案係青軸Filco手感好啲爽啲

但係Leopold套keycaps高質好多

講到尾 咪又係自己落鋪頭試曬兩隻睇自己鍾意邊隻咪買邊隻

Leopold死忠表示我實揀Leopold 但青軸不了
USPS 由美國寄去香港通常幾耐?

我隻GMK coniferous成個禮拜無update過
USPS 由美國寄去香港通常幾耐?

我隻GMK coniferous成個禮拜無update過

用邊隻Service?
Priority Mail 個類出左US就無Tracking,多數2-3星期到香港。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞