LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#10 係咪驚曬1001?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
淘左隻GH60用zealio 67g
覺得好普通
filco青仲好打
完全唔明點zealio解咁貴
係咪我有問題

可能67g對於你黎講太輕
我就咁睇都覺得zealios唔值個價
除非你透明殼買黎專玩燈嘅

利申用緊白軸 之前用黑軸 好想買線性灰

第一次試玩custom又想試下國產軸就揀左zealios
光污染
覺得好普通
filco青仲好打
係咪我有問題

前幾日買左抽香印提子食
覺得好普通
橙仲好食
完全唔明點解香印咁貴
係咪我有問題

攞隻Tactile Switch 同 Clicky Switch 比較
覺得好普通
filco青仲好打
係咪我有問題

前幾日買左抽香印提子食
覺得好普通
橙仲好食
完全唔明點解香印咁貴
係咪我有問題

攞隻Tactile Switch 同 Clicky Switch 比較

sor呀表達得唔好
之前都試過茶軸白軸
近排見zealios咁多人用咪試下
試完覺得好普通冇咩特別
唔明點解會咁貴
本身daily driver係青軸覺得仲好用
有錯屌細力d
覺得好普通
filco青仲好打
係咪我有問題

前幾日買左抽香印提子食
覺得好普通
橙仲好食
完全唔明點解香印咁貴
係咪我有問題

sor呀表達得唔好
之前都試過茶軸白軸
試完覺得好普通冇咩特別
唔明點解會咁貴
有錯屌細力d

覺得好普通
filco青仲好打
係咪我有問題

前幾日買左抽香印提子食
覺得好普通
橙仲好食
完全唔明點解香印咁貴
係咪我有問題

sor呀表達得唔好
之前都試過茶軸白軸
試完覺得好普通冇咩特別
唔明點解會咁貴
有錯屌細力d

貴在唔係大量生產,佢條彈弓亦唔係普通Cherry 同 Gateron Switch 嘅彈弓。
Zealio 係Tactile Switch 裡面算幾好,即買即用唔Lube 都可以。 你攞粒Cherry Brown 同 Zealio 比較就睇到分別,Cherry 又唔順又淋。
覺得好普通
filco青仲好打
係咪我有問題

前幾日買左抽香印提子食
覺得好普通
橙仲好食
完全唔明點解香印咁貴
係咪我有問題

sor呀表達得唔好
之前都試過茶軸白軸
試完覺得好普通冇咩特別
唔明點解會咁貴
有錯屌細力d

之前試過好多跟機啲原廠鍵盤
近排見hhkb咁多人用咪試下
試完覺得好普通冇咩特別
成隻rubber dome咁
唔明點解咁貴
本新daily driver係lenovo原廠鍵盤覺得仲好用
有錯屌細力d

感謝巴打提供潮文
每樣野都有個價 買完唔啱咪唔啱 有人鍾意有人唔鍾意好正常
zealios不嬲都係貴 貴就係貴冇咩好解釋
你唔去屌下CLR啲咁嘅垃圾都賣到咁貴
想問 無線 80%有冇咩好介紹
最好可以上taobao買鍵帽 可以換下色
btw 之前用開leopold 既紅軸

Filco Convertible 2 TKL
TB 好多鍵帽好伏,祝君好運

敢問咁樣既話有冇咩鍵帽好介紹埋?
想問 無線 80%有冇咩好介紹
最好可以上taobao買鍵帽 可以換下色
btw 之前用開leopold 既紅軸

Filco Convertible 2 TKL
TB 好多鍵帽好伏,祝君好運

敢問咁樣既話有冇咩鍵帽好介紹埋?

江山無限 JT doubleshot
兩隻M65已經到左香港,下星期一應該可以開箱
唔好意思借少少位問一問。。。拆keycap時攪到咁。。。可以點整

https://lihkg.com/thread/348141/page/1?ref=android

咦,環遊世界完啦

咦,環遊世界完啦

DHL EXPRESS 用左3日就到香港,MD個隻係DHL GLOBAL MAIL。兩隻差好遠。
近排見到HyperX Alloy FPS Mechanical Gaming Keyboard 好似幾正,有冇巴打可以評下如何?

利申:唔識野想學野
近排見到HyperX Alloy FPS Mechanical Gaming Keyboard 好似幾正,有冇巴打可以評下如何?

驗眼啦屌

咦,環遊世界完啦

DHL EXPRESS 用左3日就到香港,MD個隻係DHL GLOBAL MAIL。兩隻差好遠。

Global mail俾我感覺係
呢班機有位淨呀,dum呢件落去啦
反正順路

驗眼啦屌

sorry
新手求屌醒
想問各位巴打 知唔知邊到仲有filco majestouch 2 ninja青軸賣 因為今日問左魔鬼sir 都冇貨
已入綠軸
又要收埋filco青一段時間
不過當支持下
個音競節有無Keyboard抵屌?
Logitech個G610+隻mouse 699有好似幾抵

驗眼

驗眼

上面都無
但個音競節個G610減價幾吸引

驗眼

上面都無

咁你買啦
我地都阻止唔到你

頭post一早講左唔好買logitech

驗眼

上面都無

咁你買啦
我地都阻止唔到你

佢話上面冇架

驗眼

上面都無

咁你買啦
我地都阻止唔到你

佢話上面冇架

對唔住 我眼殘
耳機呢?

驗眼

上面都無

咁你買啦
我地都阻止唔到你

佢話上面冇架

對唔住 我眼殘
耳機呢?

陰莖節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞