LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#10 係咪驚曬1001?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
咁樣夾又幾好睇

Hyperfuse Alpha + Skeletor Modifier / Skeletor Alpha + Cyan Modifier 都好睇

係幾正

6.5u spacebar?

可能影得唔好
係6.25U spacebar

LAlt 點解用 1u?配合盲打?
咁樣夾又幾好睇

Hyperfuse Alpha + Skeletor Modifier / Skeletor Alpha + Cyan Modifier 都好睇

係幾正

可能影得唔好

純粹自我感覺良好
想出個realforce 104U 白色靜電容keyboard
有冇人接收
今年新年左右係魔鬼度買
仲未過保
條線少少花
冇倒過任何野, everything work fine

要出國讀書 想換過細d既帶過去
想出個realforce 104U 白色靜電容keyboard
有冇人接收
今年新年左右係魔鬼度買
仲未過保
條線少少花

hhkb
有冇人接收
今年新年左右係魔鬼度買
仲未過保
條線少少花

hhkb

我窮
放左104U 先再諗
咁樣夾又幾好睇

係幾正

可能影得唔好

佢右shift都唔用1.75u shift 用1.5u control
咁樣夾又幾好睇

係幾正

可能影得唔好

佢右shift都唔用1.75u shift 用1.5u control

果度係唔夠key用
粒1.75u Shift俾我隻JD45用左

係幾正

可能影得唔好

果度係唔夠key用
粒1.75u Shift俾我隻JD45用左

套GMK dolch reborn Cyan mod真係幾好用
想問 無線 80%有冇咩好介紹
最好可以上taobao買鍵帽 可以換下色
btw 之前用開leopold 既紅軸

Filco Convertible 2 TKL
TB 好多鍵帽好伏,祝君好運
有冇正既dsa cap介紹
冇追開post 想問下1k內(可以over少少既)
80%係咪一定係leopold/filco
見到人地自己組裝果d幾靚
有冇推介

利申用緊corsair k65
見條女買左隻filco 先發現造功好咁多
冇追開post 想問下1k內(可以over少少既)
80%係咪一定係leopold/filco
見到人地自己組裝果d幾靚
有冇推介

利申用緊corsair k65
見條女買左隻filco 先發現造功好咁多

仲有想問下淘寶自己組裝果d諗唔諗得過
kdbfans果d好似幾正
岩岩都買左套enjoypbt keycaps黎用

敢問咁樣既話有冇咩鍵帽好介紹埋?

我見個post第一頁推薦tb enjoypbt架喎

我見個post第一頁推薦tb enjoypbt架喎

屌 原來我覆錯左 自
淘左隻GH60用zealio 67g
覺得好普通
filco青仲好打
完全唔明點zealio解咁貴
係咪我有問題
覺得好普通
filco青仲好打
係咪我有問題

好正常,個個人鍾意同需求嘅嘢都唔同
覺得好普通
filco青仲好打
係咪我有問題

可能67g對於你黎講太輕
我就咁睇都覺得zealios唔值個價
除非你透明殼買黎專玩燈嘅

利申用緊白軸 之前用黑軸 好想買線性灰
覺得好普通
filco青仲好打
係咪我有問題

可能67g對於你黎講太輕
我就咁睇都覺得zealios唔值個價
除非你透明殼買黎專玩燈嘅

利申用緊白軸 之前用黑軸 好想買線性灰

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞