LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#10 係咪驚曬1001?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
屌要洗眼...
仲話咩 i-rocks 隻電容軸正

可能我估錯,成個套路好打手文 Feel,開箱照都冇張,得網頁 Cap 圖

呢個人相當有嫌疑
屌要洗眼...
仲話咩 i-rocks 隻電容軸正

可能我估錯,成個套路好打手文 Feel,開箱照都冇張,得網頁 Cap 圖

呢個人相當有嫌疑

咁樣

但1~0鍵上面既符號難睇D
睇你慣唔慣

你睇下個"7"字
個"蛇仔"箭咀 其實係 "&"

黑色係咁

燈唔係好明顯
key上面既發光字 未必好sharp 自己衡量 或者睇有無現貨show出來 睇定先買
d字難睇到
揾到咩事了
wired版 M-HT1URBK唔ship香港
wireless版 M-HT1DRBK先ship香港
哈力馬龍應該買咗無線?
https://www.reddit.com/r/Trackballs/comments/6ol6ho/well_its_here_and_its_huge_hand_for_scale/dkium8a

雖然無線其實都唔差
但用過隻無線嘅Elecom M-XT2DRBK之後
我諗我會想試下隻有線

用過隻DT2無線之後
我以後都係揀番有線trackball

巴打留個tg ok嘛? 如果你都有興趣買有線嘅話不如一齊買 唔識搞tenso嗰啲
順面約出黎互相揸下波 我可以帶埋隻Trackman Marble Fx出黎

Lazencasaveyours
d字難睇到

你唔講我都唔知個d原來係字
揾到咩事了
哈力馬龍應該買咗無線?
https://www.reddit.com/r/Trackballs/comments/6ol6ho/well_its_here_and_its_huge_hand_for_scale/dkium8a

雖然無線其實都唔差
我諗我會想試下隻有線

用過隻DT2無線之後

巴打留個tg ok嘛? 如果你都有興趣買有線嘅話不如一齊買 唔識搞tenso嗰啲
順面約出黎互相揸下波 我可以帶埋隻Trackman Marble Fx出黎

男網友互約渣波
唔好post垃圾得嗎,屌你老味要洗眼
I rock個隻係唔夠Realforce靚㗎囉,仲有攞電容軸同MX比會唔會戇鳩咗啲呀,宜家重要sale隻垃撚圾薄膜,買棺材唔知埞呀?
揾到咩事了
哈力馬龍應該買咗無線?

雖然無線其實都唔差
我諗我會想試下隻有線

用過隻DT2無線之後

男網友互約渣波

THIS
I rock個隻係唔夠Realforce靚㗎囉,仲有攞電容軸同MX比會唔會戇鳩咗啲呀,宜家重要sale隻垃撚圾薄膜,買棺材唔知埞呀?

唔鍾意還唔鍾意
只要機械鍵盤同電容軸,就有權利喺呢個post度討論

不過真心似打手多過討論

唔鍾意還唔鍾意
只要機械鍵盤同電容軸,就有權利喺呢個post度討論

不過真心似打手多過討論

佢sale緊個隻係薄膜呀, Slider over membrane呀
I rock隻電容唔評論,另外個隻就一定唔係機械鍵盤或者電容軸囉

隻FILCO用左一個月 WSD三個制既鍵模表面已經俾我磨到平左

我用咗應該都有幾個月但係都冇打油喎
揾到咩事了
哈力馬龍應該買咗無線?

雖然無線其實都唔差
我諗我會想試下隻有線

用過隻DT2無線之後

Lazencasaveyours

今晚揾你

唔通係我硫酸手指

唔通係我硫酸手指

我原廠打左年半 仲未出事 係得個A變滑左

唔通係我硫酸手指

我原廠打左年半 仲未出事 係得個A變滑左

咁應該真係我問題可能係我平時搽啲護膚品冇洗手變左研磨膏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞