LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#10 係咪驚曬1001?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Leopold啲quality好撚差

咁你繼埋用你隻corsair唔好賣囉

https://lihkg.com/thread/317469/page/1?ref=android

Corsair No.1
我隻K70係俾Model M換走嘅...

因咩事沈post

因咩事沈post

今日冇得扮工

因咩事沈post

今日冇得扮工

開緊工

因咩事沈post

今日冇得扮工

開緊工

量地官啱啱訓醒
MD 套 上年到伊家dasher 又延期,有冇巴打準備放棄
MD 套 上年到伊家dasher 又延期,有冇巴打準備放棄

MD 套 dasher 上年到伊家又延期,有冇巴打準備放棄

因咩事沈post

今日冇得扮工

開緊工

量地官啱啱訓醒

這是不對的 唔返工邊有錢買鍵盤

因咩事沈post

今日冇得扮工

開緊工

量地官啱啱訓醒

煙腸仔返完工都係無錢

因咩事沈post

今日冇得扮工

開緊工

量地官啱啱訓醒

煙腸仔返完工都係無錢

等緊Elecom新嗰隻trackball

因咩事沈post

今日冇得扮工

開緊工

量地官啱啱訓醒

煙腸仔返完工都係無錢

等緊Elecom新嗰隻trackball

小心財赤
我個fd叫我買k68Corsair,但係見到你地講會易壞唔推介,想問k68同fc900r 係咪都係fc900r好d
我個fd叫我買k68Corsair,但係見到你地講會易壞唔推介,想問k68同fc900r 係咪都係fc900r好d

sure

當然 corsair諗都唔好諗
唔該哂你地..
等隻pok3r等到頸都長

因咩事沈post

今日冇得扮工

開緊工

量地官啱啱訓醒

煙腸仔返完工都係無錢

啱呀
反正呢期該敗的都敗矖
m65a 下星期五前完shipping,SA Dasher& dancer delay
m65a 下星期五前完shipping,SA Dasher& dancer delay

M65a係咪環遊世界貨品
點睇ZOWIE新KB

唔係,最少我唔係

唔係,最少我唔係

Keyclack 用DHL,快過MD DHL Global Mail 好多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞