LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#10 係咪驚曬1001?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有無mac巴打
想問Azio mk mac 如何?
主要都係打文件多 呢隻好似係茶軸?
開箱
SA Grand Budapest

呢套真係整得好靚,顏色調得好好,Set Novelities 好襯個Theme。SP 難得嘅好Set
開箱
SA Grand Budapest

呢套真係整得好靚,顏色調得好好,Set Novelities 好襯個Theme。SP 難得嘅好Set

又開正野
Zeal隻新軸睇落好正

有冇人知呢D插係大鍵帽位既膠邊度有得買?

定係會唔會有巴打有多送十幾粒比我
Zeal隻新軸睇落好正

有咩特別
Zeal隻新軸睇落好正

有咩特別

Zealio殼linier, 緊得嚟順滑
用緊logitech普通青軸留名
舊年優惠期 一set keyboard mouse mat咁買
用緊logitech普通青軸留名
舊年優惠期 一set keyboard mouse mat咁買

歡迎
Zeal隻新軸睇落好正

有咩特別

其實好耐之前嘅R1 Linear Zealio 已經唔錯,個時無乜人買先無再出。
不過成0.75USD, 我買Gateron Black 好過
Zeal隻新軸睇落好正

有咩特別

其實好耐之前嘅R1 Linear Zealio 已經唔錯,個時無乜人買先無再出。
不過成0.75USD, 我買Gateron Black 好過

當買殼佢呢個會緊過gateron black

fc900r 留名
Zeal隻新軸睇落好正

有咩特別

當買殼佢呢個會緊過gateron black

如果唔係用SA Keycap,其實分別不大。

WASD 有原裝的賣(Costar type stabilizers)
Jack Ma 有老翻,不過質素唔掂

Trial run 咋? 改人spec 咁pk

係咪你自己畫錯咗咋

係咪你自己畫錯咗咋

Trial run 咋? 改人spec 咁pk

有冇巴打諗住支持下
想試左手感先
綠軸係咪類似R牌子隻感覺

有冇巴打諗住支持下
想試左手感先

Cheery MX Green=重 MX Blue

有冇巴打諗住支持下
想試左手感先

我鍾意青軸
但要FEEL下有幾重
有無mac巴打
想問Azio mk mac 如何?
主要都係打文件多 呢隻好似係茶軸?

無人用mac

有冇巴打諗住支持下
想試左手感先

我鍾意青軸
但要FEEL下有幾重

試過Buckling Spring都會唔想玩Cherry Clicky switches㗎啦~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞