LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#10 係咪驚曬1001?

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
m65a 下星期五前完shipping,SA Dasher& dancer delay

M65a係咪環遊世界貨品

唔係,最少我唔係

Keyclack 用DHL,快過MD DHL Global Mail 好多。

我係英國,點都唔會環遊世界嘅
m65a 下星期五前完shipping,SA Dasher& dancer delay

M65a係咪環遊世界貨品

唔係,最少我唔係

Keyclack 用DHL,快過MD DHL Global Mail 好多。

我係英國,點都唔會環遊世界嘅

咁冇嘢啦
親自幫左隻入坑鍵盤加燈
好自豪!
ikbc c87

雖然冇各位巴打既filco呀leopold呀咁高級
我個舊係cheap野黎

係淘寶淘左50蚊abs double shot透光鍵帽,10蚊100個白燈
總合60蚊
仍然可以整到咁靚
雖然預左光污染
但都已經心滿意足!
好彩可以閂燈同調亮度
親自幫左隻入坑鍵盤加燈
好自豪!
ikbc c87

我個舊係cheap野黎

係淘寶淘左50蚊abs double shot透光鍵帽,10蚊100個白燈
總合60蚊
仍然可以整到咁靚
雖然預左光污染
但都已經心滿意足!
好彩可以閂燈同調亮度

字體
親自幫左隻入坑鍵盤加燈
好自豪!
ikbc c87

我個舊係cheap野黎

總合60蚊
仍然可以整到咁靚
雖然預左光污染
但都已經心滿意足!
好彩可以閂燈同調亮度

字體

對字體冇太大講究
覺得幾靚
想問下各位巴打
Cooler Master™MasterKeys Pro L
同賊船既k70分別大唔大
窮L都想買隻機械鍵盤玩玩,求指教

頭 post
Maxkeys 終於肯開新模,Fix Back Space 同 Shif t 嘅問題。
不過佢加價仲快過SP, 已經加到個百美金一套

來緊有2 套Maxkeys 幾靚,SA Lime 同 SA Calm Depth
想問下各位巴打
Cooler Master™MasterKeys Pro L

頭 post

驗眼
想問下各位巴打

頭 post

驗眼

都是鍵盤,不用分那麼細
想問下各位巴打

頭 post

驗眼

都是鍵盤,不用分那麼細

是日身痕
corsairRGB被收購
Display card制造商花馳 aka銀河 步姑媽後塵玩gaming kb
結論:張驗眼"範文"要長期留係Ctrl+C
是日身痕
Display card制造商花馳 aka銀河 步姑媽後塵玩gaming kb

賊船俾邊間收左
是日身痕

賊船俾邊間收左

基金佬咁嘅物體
終於明點解頭POST唔推gaming brand
呢排買左隻gaming keyboard d 類膚keycap 撚左1粒鐘已經唔想掂
終於明點解頭POST唔推gaming brand
呢排買左隻gaming keyboard d 類膚keycap 撚左1粒鐘已經唔想掂

呢個已經相對小問題
見第一頁冇寫 g skills km570係咪屌得過嫁?
做下手作仔,換下67g彈弓

見第一頁冇寫 g skills km570係咪屌得過嫁?

好似有巴打用過 但係唔記得邊個
終於換晒彈弓

終於換晒彈弓

Filco Majestouch 2 Ninja 想換返黑側刻keycap有咩選擇? 最好係PBT
想買個鍵盤打osu 求推薦
Filco Majestouch 2 Ninja 想換返黑側刻keycap有咩選擇? 最好係PBT

Leopold側刻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞