Samsung Galaxy 討論區 (219) One UI 5已出

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
最仆街就係s23 依然得8gb ram
諗住21 22都玩夠 23回歸正常
可以咁講 特別係開相機會kill好多apps
同埋8gb用哂就用ram plus 但ram plus係用儲存空間當ram 會令到部機慢左
Tab S8+ 去鬼域買會唔會有伏
同埋水貨係咪冇 *** 官方保
用緊note10plus,想問我用枝好幼既類似牙籤既野吉入下面個喇叭位係咪冇事的?

想問入面係點構造,硬定軟? 吉完硬係形住d聲唔同左咁
原因係因為底下喇叭位濕左水,諗住搵枝牙籤包住紙巾印乾佢,點知一野穿左吉左入去
用緊2手 A71 爆咗Mon 同叉電虧虧地
買唔買 S22U 再trade in S23U 好
no
其實差兩個月到就出
你換22u到時再換23u
兩個月就唔見左5k
s21 fe 有12月security update了
我都想用,不過又用唔到,我都唔sure係咪香港唔支援,同埋點樣先可以用到
咁你不如買a13頂住先
緊A52s 等s23

唔滿意就等多一年
除咗太大部我好滿意A52s
買咗部a13玩緊
估唔到有android13升
請教下, 如果係出面細鋪買S22ultra, 仲可唔可以送佢網上講嗰耳機同無線充電?
買機從不細鋪
唔好為左平幾舊 買個風險
電訊商個啲地方買呢?
好心三星生性d啦,中階機咪撚再用自家exynos ,不如執撚咗成個晶片部門啦,正正經經用高通算9數。你睇下同級邊部用Exynos係好賣過用高通?
S21plus上咗13後
每用一兩日就會自動slow mode開乜9都勁慢加黑mon要reboot先順番
唔知關唔關NOVA事
試下熄咗ram plus,我覺得熄完順好多
s21fe 個mon 永遠 blacklist

呢部手機 個mon 真係好刺眼 ,出s23 即放呢部出去
自然定鮮艷mode?
佢呢個mon 其實好好笑 自然定鮮艷都係0 變化 , 就當佢有變化 視覺上只有 0.1%
之前試demo機唔會喎 係咪中咗bug
鮮艷勁濃 自然淡好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞