Samsung Galaxy 討論區 (219) One UI 5已出

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
有冇可能用第2個牌子既無線耳機都用到samsung galaxy wear既功能,佢個剩係讀出apps名既通知好好用
官方要玩幾日wor,同埋好似要洗機?
好方便 因為分好多唔同chat apps,whatsapp專for公司,佢一讀whatsapp就知可以唔駛睇

不過轉左其他牌子之後,一讀就要讀哂成個message,好煩
大家手機殼同MON貼係咪都係買原廠
呢期***買機送唔少野想轉會
唔知係咪因為up完之後冇咗慳電模式咁開120hz mon
我覺得喺倒水咗
大家有冇s21fe case推薦
周圍搵都唔覺有

一係就得最流 透明嗰啲 一係就大媽撳蓋款
淘寶搵又係乜春都冇
但S21 S21+嗰啲又大把選擇架喎
到底21fe做錯咗啲乜嘢
少人用掛
配件samsung始終都係少
你想要咩款

利申 紫 透明
好似s21嗰隻官方皮殼/竹背板/碳纖維
或者 TPU+鋼化玻璃背板

普通膠殼都得
總之唔係透明殼同大媽款就得
請問係Smartone買S22Ultra, 係點樣送Samsung Buds2 同 Casetify 套 ? Thanks.
Ringke/Spigen
你直接問smartone有無貨好過
佢好似係送完即止啲fd
note 20 ultra收到更新
求救,S22U 升左13。我一直用開嘅混合速成用唔返,有冇計呀
araree
🙏等你使用包膠👍
865+本身One UI 4都冇咩lag
One UI 5冇伏 直升就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞