Samsung Galaxy 討論區 (219) One UI 5已出

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
iphone pro max 同 pro a16 sot 有幾耐?
好似7小時左右
我唔買fold 係因為始終覺得有啲功能會同部tab s7 重疊但平時去電器舖拎fold 上手玩都覺得真係幾正
fold我覺得真係好睇下用家係咪成日多工囉
我似一路睇米蘭一路喺連登吹水咁好方便
可以用主鏡自拍對我黎講係最大賣點
其他機做唔到
想問下flip 4值唔值得換
用緊舊iPhone呢排諗住轉會見到佢trade in有$1500 extra
平平哋好似幾吸引但個相機好似有啲廢
等S23
原來可以,要usb 插電腦先
冇問題就唔駛搞
岩岩無聊睇下個goodlook
搵到個插件叫wonderland
好能正 幫張wallpaper加effect
thanks

當初買s20+ 真係無錯
不停有得升
S20 AN13應該係最後大版本更新了~
見有巴打會用instander 代替instagram, 用落又真係幾正, 介面似但多咗啲功能

想問下FB 有無類似嘅App? 上網見啲人講friend 或者frost, 睇落個UI 好似唔係幾好睇
有冇巴打n20u 上左an13 分享下有冇伏
Facebook lc reborn
想問下巴打們
s22u升上android13後係咪表現正常番
如果唔打機火龍問題係唔冇咁大?
依家7k頭值唔值一戰?
未必等得切s23
係唔算熱

不過用電續航仍然同8+G1, 8G2有明顯距離
唔該step巴
咁值唔值加500由Galaxy Buds2 升上Galaxy Buds2 pro
你自己用?
buds可能畀老婆用
我自己用緊jabra 85t
見依家買仲有3合1叉電座同buds送,有D衝動想搞掂佢
等S23
本來都咁諗
但依家部4年機,近兩日舊電極速惡化,D電倒水咁,未必捱得到
啱啱試咗用搜尋功能會彈apps
想問下咁多位巴絲有冇買防偷窺mon貼介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞