Samsung Galaxy 討論區 (219) One UI 5已出

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
S20+ up完兩日個mon出紫色直線
屌update完用唔到android auto
趁三星而家仲肯免費換芒嘅時候快啲上去整
個個po都問幾次 pin左佢算啦
dex mode接駁左mon之後, 有無得熄左tablelet個mon繼續用?
唔L係呀

而家update梗
update 完個系統已經佔超過50gb容量
有冇咩方法係刪除系統多餘檔案?
純粹個MON夠期
我細佬話佢up完S21U後,有時有鬼影,lock之後unlock就會清番,有冇人試過?
+1
想問galaxy watch 既Samsung pay係咪一定要Samsung 手機先用到?
我洗機, 所以唔覺有分別
乾淨系統
S20 上咗an13 有個問題, 本身影相放SD, 升完13之後.
個Gallery app 睇唔返之前影既相, 得返新影果啲,
有冇人都有依個問題?
例牌入battery睇下咩app食電
係相簿右上角禁檢視全部,再簡番你想顯示既相簿
本身果個folder 冇hide, 新影既相都show倒, 係舊果堆唔識show出黎
官網送野果D,係咪出邊買嘅行貨都有得送
想問下有冇人知s22 ultra 無線充電最快速係咪15w? 因我s10開始用果隻無線充電板最大9v出‘快速無線充電‘

想問小米隻30w無線充電寶會唔會支援到?

除非寫明官方網店限定

總之samsung dot com offer裡面嗰啲基本都有
好大機會食唔到
見到fold 4出面賣萬頭
三星得15w無線叉
我意思係佢用個30w無線叉三叔大機會連15w都食唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞