Samsung Galaxy 討論區 (219) One UI 5已出

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
tg/clouddrive 太撚多av cache咗
咸濕仔
S20+更新左13,唔知點set 返google 語音輸入
唔見左取消三星語音輸入選擇
有無人識set??
已解決,諗唔到放到咁入
a5x a7x都開始淡出 未必有港版
LIHKG次次都係咁,其他app無試過,你o係邊d app會見到咁樣?
又係播, 我剛剛係whatsapp/signal 用back key出去home, 再打開真係見到logo, 不過我習慣唔同你,我係按home key去番launcher, 再打開whatsapp / signal 係見唔到logo, 但係咁樣做法試fb 又無事, 我fb係用緊 facebook lc reborn,唔知係咪呢個原因
唔係只退出A7x咩 a5x會俾邊個取代
a7x 用s23代替 s23 23+無2k已經倒米
個價都唔會平返落去
有冇消息話幾時出
A系通常都3月
其實香港S21 FE已經係咁
今日已收貨 同款sd卡 短期內再壞既話 我會報告 警告大家咪撚再買 三星牌sd卡
依家先轉會zlip 4會唔會太遲
純粹你唔好彩

512GB, 256GB evo plus都用過
暫時fb 見到都話易壞

,所以俾多次 機會Samsung ,短期再壞真是不了。

當初張卡講到明 防撞防熱防冷 先買
flip 同fold 可以嘅,如果真係好想玩foldable。第五代起碼等到八月啦除非等大陸機就可能會上半年出。

如果要玩正常電話就等埋23u。
我覺得應該唔會掛,倒自己米 不過23u好多替代品嘅,23u都係小改款姐其實。要8gen2 可以睇下其他an機。

foldable就真係samsung整得最好。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞