PS5 機主討論區 (78)任買點解唔買多幾部

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
反而想知咩game會有
由細個係親戚玩過ps2,老豆老母唔會買,到衣家有能力,都係買唔到真心想同朋友一齊玩下
請善用google
槍game好多都有
最近就戰神
有能力請到Price.com買 大把貨
幾時有新機cfi-1200?
sony個保養好on9
個serial number搵左好耐
想問有冇人ps store 退錢
3日前手殘買錯game online 搞退錢冇人覆可以點做
放棄啦, 我試過幾次都唔批
又話未download 可以refund
屌 我買錯左ps4版
點解你會覺得唔洗
我都係搞左好耐,個網叫人入盒底貼紙果個,入極都話唔岩
之後試下機底個sn,一入就搞掂
以為show下張單就得
佢個instruction都唔啱
我跟佢指示嘅唔work 又話入15-digit嘅serial number
然後真正work嘅係alphabet+digit
去PlayStation store refund. 少於10minutes 應該得。唔掂打電話去PlayStation store hk. 我Elden ring 冇英文都退到。
我果陣已經即刻online 搞左 但到依家都冇人覆 晏d 打上去問下 btw thanks 巴打
我試過佢自動續左ps plus
去佢網填form 過幾日就搞掂
我都係追post先知點入
仆街佢網上面個example完全唔同樣
不嬲出大作就靜一排
我GOW都未拎第3武器
岩岩打左上去問 成功退左錢 thanks 巴打
騎完第二隻牛牛
都唔係walk in 正價未同iphone 一樣繼續炒
想問下sony搶機係咪呢條link? 定有第2條? Thanks!!!

https://www.playstation.com/en-hk/ps5/buy-now/
有正價機買未?
之前sony 任買你哋都唔買
食貴價耳機果兩set 大把貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞